Bun regasit la o noua zi de Miercuri fara carne. Iata si meniul zilei:
Pentru de dimineata am avut salata de conopida, cu marar si usturoi, unt si masline, pe paine integrala.
La pranz mi s-a facut dor de un Clompi: oua de tara, ceapa verde, usturoi verde, marar, branza, cascaval, ketchup si oregano.
Seara ma asteapta sigur o salata de varza cu masline si in rest vad ce mai gasesc prin frigider, camara etc. Au fost ciuperci sote si ardei copti š
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
iulian
Sa-mi fie cu iertare, asa ca de la un oltean la altul, vericule dar tu ce lucrezi de poti manca atata usturoi in timpul zilei ?:)
Cris-Mary
Salata de conopida nu am incercat-o niciodata insa pranzul tau e foarte apropiat de pranzul meu, acum imi pare rau ca nu am pozat, recunosc ca nu a avut usturoi.
Daniel Botea
Automatizari industriale š In conopida usturoiul este mai mult de gust, nu foarte pronuntat, iar usturoiul verde din omleta, ca si ceapa, nu se simt decat la gust š Poti sa incerci, am pus reteta de Clompi pe blog. Spor!
Daniel Botea
Pai este conopida fiarta, un fel de piure de conopida in care se pune sare, marar si un pic de usturoi.
Cris-Mary
Not bad, o sa incerc si eu si iti spun ce mi-a iesit š
Daniel Botea
Sa incerci cu link si poza, ca altfel nu exista š