Nu e chiar pacaleala, sa incepem Aprilie cu un meniu prielnic, evident fara carne, pentru ca suntem la Miercurea fara carne.
De dimineata am mancat din inertie 🙂 Din inertie pentru ca ieri am terminat cura de detoxifiere cu Aloe Vera, dar cum mi-au mai ramas cateva portii, masa de dimineata a fost cea de cosmonaut, despre care v-am mai zis 🙂
La pranz am bagat o salata de rosii cu ceapa, branza si patrunjel,
alaturi de oua fierte moi cu mamaliga. Yam-yam!
Seara ma asteapta o salata orientala si poate si niste icre de hering.
Hmm, a fost falafel si a fost foarte bun 🙂 Merge si cu bere :))
Pofta buna fara carne!
Update:
Au mai contribuit la pofta buna din Miercurea fara carne:
Service GSM
pentru mine e o gluma:)) sunt sportiv nu pot sta fara carne
Daniel Botea
Hmm, nici guta nu apare fara carne 🙁
Xaara Novack
Bun-bun! Am reusit sa contribui si eu la Miercurea fara carne. Cel mai mult imi place mamaliga cu ou. Traditional si simplu.
Daniel Botea
Da, este una dintre combinatiile mele preferate 🙂
Kinga Dinnyes
Imi place varianta ta de salata orientala, arata superb. Despre falafel am tot auzit, si te cred ca a fost farte bun 😉 Mie imi displace mamaliga, insa varianta ta fripta ma tenteaza chiar si pe mine. Spor la mese cat mai colorate! Pofta mare!
Daniel Botea
Pofta buna si voua! Este foarte buna fripta, dar trebuie sa fie facuta mai inainte si poi rece pusa la fript. Azi am cam mancat multe culori: galben, portocaliu, rosu, violet, verde si alb. Yam-yam!
Cris-Mary
Numai bunatati! Tre sa incerc mamaliga prajita , pentru ca trebuie sa recunosc ca nu am incercat pana acum 😀
Tu cum o ''rumenesti'' ? in tigaie grill sau?
Daniel Botea
In tigaie teflon, gril, ce ai. Cel mai bine merge in tigaia de clatite 🙂 Este foarte buna, mai ales ca rece isi cam pierde din farmec.