Bine v-am regasit la Miercurea fara carne., ziua in care va spun meniul cu care mi-am desfatat eu papilele gustative 🙂
Pentru de dimineata am avut souflé de cascaval cu rosii si ridichi la fel de rosii.
La pranz am savurat ciuperci coapte, ceapa rosie, ou ochi, mamaliga coapta si ceapa verde.
Seara cred ca o salata de rosii imbogatita cu branza si cascaval o ciorba de fasole si o mancare de spanac mi-au bucurat cina. Am trecut pe la maica-mea si cum tine Postul Pastelui, am gasit cele doua feluri de mancare. Vine si poza (daca nu uit s-o fac inainte de masa). Cu poza cred ca am cobit.
Pofta buna fara carne!
Update:Si-au mai dat concursul la Miercurea fara carne Kinga si Xaara.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Kinga Dinnyes
Prima data, am crezut ca souflé-ul cu branza era un tort :))))) Eh, eu si pofta de dulce…
Platoul cu ciuperci arata tare apetisant! Si la mine au fost tot ciuperci, dar putin mai altfel. Apropos, tare imi place cum servesti mamaliga coapta. Ma refer ca si aspect 😉
Pofta mare la salata cu rosii cu branza!
Xaara Novack
Arata bine acel Soufle de cascaval. Ciupercile imi plac mai putin simple, nu stiu de ce, dar parca au alt gust atunci cand sunt impreunate cu alte legume. Sau poate ca-i doar parerea mea. :))
Vin si eu cu completare la Miercurea fara carne: http://www.xaaranovack.com/2015/04/miercurea-fara-carne/
Si urmeaza parerea despre Craiova02Online!
Daniel Botea
Ia sa vedem ce bunatati ai pregatit 🙂
Daniel Botea
Vad ca ne cam nimerim in unele ingrediente, desi nu ne-am vorbit 🙂 Despre pofta, mercic la fel, dar s-a schimbat meniul instantaneu 🙂