Alergam pentru Spitalul Copiilor in Parcul Romanescu?

Alergam pentru Spitalul Copiilor de mai bine de 1 an, in mai multe orase din Romania. Ati vazut Parcul Romanescu in culorile toamnei? Daca nu, aveti un motiv in plus sa veniti la alergarea de Sambata, 05 Noiembrie de la ora 10:00.Alergam pentru Spitalul Copiilor

Alergam pentru Spitalul Copiilor si donam

Ne intalnim Parcul Romanescu in zona Ciobanasul si alergam/mergem/donam cat poate fiecare . Initiativa Asociatiei 1 Leu a pornit tocmai de la ideea ca oricine poate dona 1 leu pentru Spitalul Copiilor.

alergare in Decembrie

Anul trecut am alergat si-n Decembrie, pentru ca ne-a permis vremea. In alte orase s-au oprit alergarile inca din Octombrie dar la Craiova vremea a fost blanda cu noi. Nu stiu cum va fi anul asta in Decembrie dar acum merita sa ne bucuram de zilele insorite de toamna.

toamna in parc

Un mic gest de-al nostru poate sa-i bucure mai tarziu pe copiii care au mare nevoie.

Spuneam ca in alte orase vremea a oprit alergarile, nu si donatiile. Se pot face donatii online indiferent de vreme. Si daca vremea opreste alergarile, alte actiuni pot ajuta la construirea Spitalului Copiilor.

Strangem 1 milion de monede?

Incercam sa strangem 1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor. Poate nu toti vin la alergare, insa monede se gasesc in buzunarul oricui.

1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor

Cautam 1000 de eroi. Vrei sa fii unul dintre ei? Poate nu vrei ca numele tau sa apara mentionat printre cei 1000 de eroi. Poate ai un grup de prieteni, o organizatie, o echipa cu care vrei sa ajuti la construirea spitalului.

Un astfel de erou sau un grup de eroi poate strange mai usor 1000 de monede. Stii cat inseamna 1000 de monede? Aproximativ 4 kilograme. Hai ca nu-i greu sa devii eroul grupului tau.

Iar daca faci parte dintr-un colectiv mai mare, e mult mai usor. Ne-au dovedit-o
prietenii de la Netrom care au adunat 27,7 kilograme de monede.

Monedele stranse se aduna cu ocazia alergarilor sau cu orice alta ocazie 🙂

Spor caritabil!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.