Dl. Cazan e apolitic, nu raspunde la comenzi

Craiova a ramas fara apa calda si caldura pentru ca Dl. Cazan e apolitic. Nu s-a lasat induplecat nici macar de un secretar de stat…

Dl. Cazan e apolitic

Cred ca si eu am cobit. Am multumit pe 11 Ianuarie doar pentru electricitate si gaze, uitand de caldura. Iar Sambata m-am laudat ca Zalaul a inghetat la zero in Banie.

Nah, de invatatura sa-mi fie. Daca am vorbit prostii si m-am laudat, mi-a venit randul la inghetat.

Am tremurat in casa mai rau ca pe vremea lu’ ceasca. Dar am avut ocazia sa gandesc la rece si chiar mi-am amintit niste versuri inghetate din vremea comunismului.

Afara-i frig,
In casa-i frig,
Deschid fereastra larg si strig
Iti multumesc partid iubit,
Ca m-ai calit!

Da’ ce treaba are partidul? Pai are, pentru ca este in tot si in toate, inclusiv in comunicate.

Luati de-aici, doua mai mici

Zilele trecute auzeam ca sistemul energetic functioneaza la limita dar ca s-au luat toate masurile ca sa reziste. Ieri, dupa ce ne-am trezit fara apa calda si caldura, am aflat ca este o avarie la CET 2.

Caldura nu exista dar coafura rezista. Pai daca inclusiv secretarul de stat de la Energie a venit in Banie… Doar ca, ce sa vezi. Dl. Cazan nu raspunde la comenzile politice. Si caldura n-a revenit la ora 19:00, asa cum s-a ordonat de la partid 🙁

De fapt n-a revenit toata ziua…

Dl. Cazan e apolitic, la fel si rezolvarea

Dupa ce in sistemul energetic s-a politizat si s-a furat ca-n codru, se pare ca a doar Dl. Cazan e apolitic. Si se revanseaza pentru toate cardasiile si manariile facute de papusarii politici.

Cu siguranta ca pana la urma tot meseriasii din domeniu au remediat defectiunea la cazanul cu pricina. Dar pana „s-a remediat” ne-am „incalzit” cu asigurarile oficiale date prin comunicate. Si in loc de caldura in ziua mare, am avut doua mai mici. Asemanatoare cazanelor mai mici care au functionat in locul cazanului avariat.

Comunicate politice si rezolvari apolitice

Auzeam ieri ca pentru astfel de lucruri practice ar trebui sa iesim in strada, nu pentru gratiere si amnistie. Mai fratilor, gratierea are legatura cu coruptia iar gaurile din sistemul energetic tot din coruptie provin.

Mai ziceau altii ca „s-a luat caldura” ca sa nu vina oamenii la proteste. Eu zic ca este exact invers, adica daca n-ai caldura in casa, macar te incalzesti cu cateva strigaturi de dulce afara.

In rest, pe la conducerile CET-urilor s-au perindat toate culorile politice, nu de la ei vine speranta de mai bine. Aceleasi mizerii le-au facut si unii si altii. Bine ca mai exista meseriasi si n-au politizat chiar tot, ca declaratiile nu tin de cald.

La fel este si-n tara. Speranta mea sta in cei care n-au apucat sa se naraveasca la coruptia sistemului politic. Speranta poate fi Iohannis, Ciolos sau omul simplu care protesteaza in strada, satul de coruptie.

Spor incalzitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.