Bine v-am regasit la Miercurea fara carne. Nu stiu cum va simtiti voi dupa mini-vacanta dar azi am avut tot timpul impresia ca e Luni. Dar e Miercuri, asa ca ne ospatam cu bunatati fara carne.
A propos de mini-vacanta, am alergat in cele 4 zile 16 kilometri, am jucat ping-pong si am mers la volei in Sala Polivalenta. Ca am alergat in fiecare zi prin zapada n-ar fi mare lucru. M-am antrenat ca sa rezist la o zi infrigurata in casa 🙂
Dar mini-vacanta a trecut si azi ma bucur de Miercurea fara carne.
Pentru de dimineata am avut iar toate gusturile la macaroane cu branza. Peste macaroanele dulci-sarate am presarat merisoare dulci-acrisoare. Gustul iute a fost reprezentat de ardei umplut cu branza. Iar gustul amar l-au dat maslinele din Thassos.
Pana la pranz m-am indulcit cu o patratica de ciocolata amara si cu portocala rosie.
O ciorba de cartofi a venit la fix pentru masa de pranz.
Am dres-o cu un ardei iute si am completat-o cu icre de crap pe paine prajita. Alaturi de patrunjel verde, pentru ca e bine sa mancam si ceva crud. Si ceapa tot cruda a fost 🙂
Seara ma gandesc sa desavarsesc ziua cu ardei iuti umpluti cu branza alaturi de masline verzi. Sau poate fac o salata de ardei capia copt, cu ulei si zeama de lamaie. Pana la urma am ramas cu ardeii iuti umpluti 🙂
Dar daca vreti ceva dulce, va poftesc la Raluca pentru crema de zahar ars 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Raluca Brezniceanu
Sa inteleg ca ai mancat fara carne, ca in orice miercuri, dar aceasta a avut gust de luni care e zi cu carne?
Daniel Botea
Nu mai, gust de prima zi de serviciu dupa mini-vacanta 🙂 N-a avut gust de carne 🙂