Meet JCI pe 25 Aprilie la Craiova

Daca nu te-ai intalnit pana acum cu JCI Craiova, ai ocazia sa-i cunosti pe 25 Aprilie. Meet JCI se numeste evenimentul prin care Junior Chamber International se prezinta craiovenilor.

Meet JCI la Craiova

Meet JCI la Craiova pe 25 Aprilie

Am participat la multe evenimente organizate de JCI Craiova, fie ca a fost vorba de Cycling Day, Earth Hour sau JCI Mixer Business. Indiferent daca ai participat sau nu la evenimentele JCI, poti sa-i cunosti mai bine pe organizatori cu ocazia unui eveniment special. Meet JCI este un altfel de eveniment, prin care Junior Chamber International se prezinta si recruteaza viitori membri.

Ce este JCI – Junior Chamber International

Junior Chamber International este o organizatie internationala care de peste 100 de ani dezvolta potentialul tinerilor in mai multe domenii. Daca ai intre 18 si 40 de ani poti sa devii membru JCI.

Ca sa-i cunosti si sa-i intelegi mai bine, JCI Craiova te invita Marti, 25 Aprilie de la ora 17:30 la Muzeul Olteniei.

Vei avea ocazia sa-l asculti pe Alexandru Dona, managing partener la Times New Roman. In calitate de antreprenor si membru JCI Bucuresti va vorbi despre Branding Personal.

Despre potentialul international al retelei JCI vor vorbi membri ai organizatiei JCI Romania: Oana Radu – Presedinte JCI Romania, Corina Culea – Vicepresedinte JCI Romania, Cristi Culea – Senator JCI Romania, care vor expune potentialul international al retelei JCI.

Ce poti afla la Meet JCI

  • Misiunea, viziunea si obiectivele JCI Craiova,
  • Echipa locala JCI Craiova,
  • Proiectele realizate precum si cele în curs de implementare,
  • Ce înseamna sa fii membru JCI sicare sunt beneficiile

Cei interesati sa participle la eveniment sunt rugati sa confirme prezenta la numarul 0722 962 114 – Ionela Anghelina, Vicepresedinte HR JCI Craiova. Cei interesati sa devina membri JCI pot trimite CV-ul pe adresa de mail: contact@jciraiova.ro pâna pe 24 aprilie.

Detalii si informatii generale despre JCI Craiova puteti afla de la Adina Constantinescu (0745266953), Vicepresedinte Marketing JCI Craiova sau de la Madalin Frunza (0744310171), Presedinte JCI Craiova. Manager de Proiect: Tanase Iulian (0763805615).

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.