Grabeste-te incet! Incetul cu incetul, se clatina bugetul

Mai tineti minte cand se plangea tot PSD-ul ca-i tine Presedintele Iohannis din treaba? Ca ei vor sa lucreze si presedintele nu se grabeste sa nominalizeze? Grabeste-te incet, ca nu tine vraja chiar la toata lumea.

coruptia politica - corrupted script

La a doua strigare a fost cu noroc si cu Sorin Grindeanu. Asta fiind rezolvata, a aparut alta graba.

Grabeste-te incet, dar s-o stim si noi!

Amnistie si gratiere, ca sa scapam de „amenzi de milioane de Euro” pe care vrea sa ni le dea UE. Atat de grabiti au fost incat au dat ordonanta noaptea, ca hotii. Dar ordonanta 13 n-avea treaba doar cu aglomeratia din puscarii ci si cu abuzul in serviciu. Si cu anumite praguri de 200 000 lei, care practic oficializau hotia. Aceste „mici” abuzuri au scos Romania in strada, guvernanta a fost abrogogata iar Ciordache – alta intrebare a scos demisia la inaintare.

Pfff, asta se intampla asta iarna si cu toata graba, legile respective nu sunt nici acum gata, desi PSD si ALDE au majoritate in Parlament. Grabeste-te incet!

Zilele astea se vorbea iar de un prag de 200000 lei. Ba chiar de 400000 lei. Numai ca subiectul a trecut in umbra dupa ce Sorin Grindeanu a pus piciorul in prag si a refuzat sa se lase degraba demisionat. Pfff, grabeste-te incet, ghinion de Marti 13!

Sorin, grabeste-te incet!

 

Premierul pus in graba, trebuie demis degraba?! Motivul demisiei ar fi lentoarea cu care se indeplineste programul de guvernare. Gurile rele spun ca adevaratul motiv ar fi refuzul lui Grindeanu de a finanta cu grabire ceva fantezii ale duamnei Firea.

Fi-le-ar motivele ale dreaq, nu mai poti sa vezi un film la PRO TV (Ocolul Pamantului in 80 de zile). Cand era actiunea in toi apare in breaking news Pinocchio cu mustata sa ne spuna din experienta lui de viata…

Care viata de bugetar, l-au facut mare stapanitor de mosii, afaceri si cumetrii. Pai n-o propusese el premier pe cumatra-sa? Vorba lui Victor Rebengiuc, pana sa ne dea Dracnea sfaturi, sa ne spuna cum a reusit sa aiba asemenea mosie din salariul de bugetar.

Acestea fiind spuse, ma declar satul de telenovela „PSD in graba”. Si cum de obicei partea a doua este mai rasuflata sau un fel de ciorba reincalzita, ma astept la inca un mare fâs.

Buget facut in graba, incet-incet se duce pe apa Sambetei

A propos de graba, nu se aude nici pâs despre colectare selectiva ramasa in urma cu anii si despre amenzile uriase care ne asteapta.

Nici despre depasirea deficitului bugetar nu se aminteste. Institutiile europene estimeaza 3,7% deficit bugetar. Iar amenzile se discuta in termeni de 0,5% din PIB.

Acum principala discutie este grabirea programului de guvernare. Pfff, imi aduce aminte de cincinalul care se realiza in 3 ani pe vremea lu’ Ceasca. Macar de-ar avea acelasi deznodamant.

Ce sa mai zic de graba cu care erau marite din pix salariile bugetarilor? Aaa, nu mai e graba? Abia din 2018?

Si nici procentele nu mai sunt aceleasi? Degraba-mi vin in minte glume de la Radio Erevan cu bicicletele care se fura nu cu masinile care se dau.

Urmarim cu interes evenimentele in curs. Intre timp cursu’ se grabeste sa creasca…

Spor negrabitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.