Crestere economica exagerata in SEO

Ascult cu interes Radio RFI Romania pentru informatiile utile si corecte. Apreciez faptul ca este un program de radio echilibrat, cu informatii culturale, economice si de actualitate. Si mai ales ii apreciez pentru modul in care-si aleg invitatii. Ca atare, ascultam un interviu RFI despre o crestere economica de 5,8% anuntata de Institutul National de Statistica.

Politica si economie = economie politica?

Am crezut ca vorbeste un economist sau un expert. Mi-am dat seama ca este ceva in neregula cand am auzit ca se repeta exagerat cuvantul cheie „crestere economica”. Un expert nu incearca sa te convinga prin repetitie ci prin argumente cat mai variate.

Mi s-a confirmat banuiala cand am auzit ca vorbitorul ii considera „comentatori” sau „critici” pe cei care nu vad cu ochi buni o crestere economica bazata pe consum.

Hopa! Pana la urma s-a lamurit misterul. Era vorba despre un deputat PSD care „recita” politic poezia pe care o invatase acasa. Si care, bineinteles, n-avea background economic.

Crestere economica exagerata in SEO

Daca tot vorbim de critici, pana si  Yoast SEO i-ar fi spus ca este o crestere exagerata a densitatii cuvantului cheie. Citez din Yoast:

„Densitatea cuvântului/frazei cheie este de 3.4%, care este peste recomandarea maximă de 2.5%”.

crestere economica SEO

Sursa foto

E drept ca de la 3.4% pana la 5.8% ar mai fi fost loc de laude. Dar daca pe mine m-a zgariat pe ureche auzind din masina, ma intreb cum reactioneaza un ascultator foarte atent.

Nu este prima data cand cei de la PSD recita poeziile invatate acasa, indiferent de penibilul situatiei. I-am mai auzit de-a lungul timpului cu „Alianta dpunct apunct” si cu altele la fel de hilare. Dar asa-i in politica romaneasca.

Acum incearca metoda repetitiei. Si n-ar fi o problema daca nu s-ar repeta si pe alte canale. Dar cum toti invata aceeasi poezie, repetitia exagerata se aude dimineata la radio si seara pe televiziuni.

Unii ar spune ca repetitia este mama invataturii. Dar repetitia exagerata?  Bunica invataturii sau invatatura de minte?

Cred ca depinde si de mintea celor care asculta mesajele 🙂

Spor invatator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.