Hai la JCI Cycling Day pe 23 Septembrie prin Craiova!

Daca la sarbatoarea sportului craiovean n-ati vazut oferte pentru ciclism, va fac eu o invitatie pe 2 roti. Hai la JCI Cycling Day, tot Sambata pe 23!

JCI Cycling Day

JCI Cycling Day – Craiova vazuta pe 2 roti

Nu va era dor de JCI Cycling Day? Mie da, nici nu mai stiu de cand n-am mai fost la o bicicleala organizata prin Craiova.

Daca n-ati mai fost pana acum la JCI Cycling Day, aflati ca este un eveniment pentru popularizarea mersului pe bicicleta. Dar nu biciclim pe pistele pe care sunt parcate masini, ci prin oras. Flancati de masinile Politiei, ca o coloana oficiala. Nu e tare?

Cu ajutorul evenimentului Facebook puteti sa va invitati si prietenii la pedalat, traseul plimbarii pe bicicleta fiind urmatorul.

harta traseului

Parcul N. Romanescu – Bld. 1 Mai – Bld. Stirbei Voda – Str. Raului – Str. Brestei – Calea Bucuresti – Str. Aries – Str. Eugeniu Carada – Str. CD Fortunescu – Str. Simion Barnutiu – Calea Unirii – Parcul N. Romanescu.

Va dati seama, este un adevarat tur al Craiovei. Daca aveti bicicleta, sunteti bineveniti. Daca nu, sunteti la fel de bineveniti sa inchiriati una de la centrul din Parcul Nicolae Romanescu (intrarea de la statuie). Pentru inchiriere trebuie sa aveti cartea de identitate la voi.

Mai trebuie sa aveti si zambetul la purator si voia buna, pentru ca vom petrece clipe minunate pe 2 roti.

 

Nu va lipsi fotografia de grup de la final si nici fotografii cu zambet pe parcurs.

poza de grup la JCI Cycling Day

 

Doar vremea sa tina cu noi!

Saptaman Europeana a Mobilitatii la Craiova

JCI Cycling Day este o actiune dedicată craiovenilor, dorind sa promoveze utilizarea bicicletei ca o componentă esentială a mobilitătii urbane durabile. Mersul pe bicicleta este o alternativă viabilă la transportul automobilistic, alături de transportul in comun si deplasarea pietonală.

Evenimentul face parte integranta din Săptămâna Europeană a Mobilitătii.

Initiativa a fost lansată in anul 2002, la Bruxelles, fiind sustinută de Directia Generală Mobilitate si Transport a Comisiei Europene. Comisarul european pentru Mediu din acea perioadă, Margot Wallström, a precizat că scopul dedicării unei săptămâni acestui eveniment este de a schimba obiceiurile noastre privind mobilitatea si de a combate efectele schimbărilor climatice.

Spor pedalator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.