Azi am bagat cartofeala la Miercurea fara carne. Dar in moduri diferite, nu va ganditi la cartofi prajiti 🙂
Pentru de dimineata am avut cartofi la cuptor cu ridichi rosii.
Pana la pranz am bagat ciocolata neagra si portocala.
La pranz am pregatit o salata quattro stagioni, cartofeala luand forma de cartofi fierti.
De la stanga la dreapta am avut ceapa verde de primavara, cartofi de vara, castraveti murati de toamna si oua proaspete de tara. Ca sa moara de ciuda numaratorii.
A iesit pana la urma o salata orientala in stil romanesc 🙂
Seara ma gandesc la o pizza Quattro Formaggi. Nu ca n-as gasi si pizza cu cartofi prajiti 🙂 Dar nu vreau prajeala asa ca o dau pe branzeturi, mai ales ca o astfel de pizza merge si cu bere si cu vin 🙂
Pana atunci… Pofta buna fara carne!
Update:
Pentru ca azi n-am avut supa in meniu, va invit la o supa crema de conopida la Raluca.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Raluca Brezniceanu
Mi-ai facut pofta de pizza si pana mergem la Il Forno mai sunt trei zile, asa ca poate-mi comand o Quattro Formaggi la pranz.
Daniel Botea
Quattro Formaggi cu pra(n)z sa fie 🙂