Corcova Fest 2023 in imagini si video

Corcova Fest 2023 s-a incheiat, febra mea musculara inca nu 🙂 Pana apar pozele oficiale, va fac pofta cu cateva imagini si video proprii de la editia 2023.

Corcova Fest 2023, cateva zile de poveste

Am ajuns Vineri pe la pranz la Corcova, la timp pentru masa de pranz inainte de a pune cortul. Aici am mai multe imagini generale, din toate zilele de la Corcova. Dar voi detalia in cateva cuvinte si albume fosto despre fiecare dintre evenimente.

camping si cai la Corcova Fest 2023

Prima surpriza a fost spectacolul oferit Vineri seara de Basme cu cai. Un spectacol total, care a imbinat excelent eleganta cailor cu povestile medievale si vinul de Corcova.

duel calare

Plus o hora originala de final 🙂

Mai pe seara am aplaudat concertul Madicine Band.

Madicine Band la Corcova Fest 2023

Aici n-a mai fost o surpriza, ci o reintalnire dupa editiile trecute.

Sambata a fost ziua cea mare, cu alergare si poze pe traseul de 16 km.

start la alergare

Pai da, mi-am reluat obiceiul de a face fotografii din alergare. M-a ajutat si peisajul mult mai frumos fata de traseele anterioare.

Sambata seara am aplaudat din nou spectacolul cu cai, de data asta cu noi elemente de basm. Dar si cu cateva scheme pe care deja le-am apreciasem in seara precedenta.

spectacol cu cai Sambata

Iar mai tarziu ne-am bucurat de concertul ROA.

Final de weekend dupa alergare si relaxare

Duminica n-am mai vizitat crama, pentru ca o stiam de la editiile trecute. Insa n-am plecat cu mana goala, ci cu cateva vinuri la pachet.

Mi-a placut ca gazdele ne-au pus deja in plasute vinurile Corvova Lady Asquith 2017, un cupaj de Chardonnay si Viogner, invechit in butoaie de stejar.

A fost chiar numele traseului de 16 km pe care am alergat, asa ca tare curios eram sa-l cunosc la degustare. Mi-a placut tare si-l voi compara cu Corcova Reserve Chardonnay baricat, pe care l-am luat separat.

Monica a alergat pe traseul Eclat 6 km, deci am luat acasa si-un Corcova Éclat Rose 2020. Nu singur, ci alaturi de un Corcova Rose 2022, pentru comparatie.

Mi-am mai luat un Corcova Lecram 2017, pe care l-am degustat mai demult in Craiova la o lansare de meniu la Restaurantului Olive alaturi de Mihai Soare. A facut atunci Mihai niste asocieri culinare care mi-au ramas in memorie. Asa ca n-am uitat sa-mi iau un Lecram (Cabernet Sauvigno, Merlot si Syrah), cu 14,5% volume alcoolice. Mai ales ca se apropie vacanta si am in plan sa incep cele 3 volume In cautarea timpului pierdut.

Daca nu stiati, Lecram era pseudonimul lui Marcel Proust, autorul celor 3 volume. Pana-n toamna, cand se mai racoreste, e numai bine de intrat in atmosfera, in asteptarea momentului potrivit pentru vin.

Insa pana atunci pregatesc articolul detaliat despre editia Corcova Fest 2023, acesta este doar partea de teasing 🙂

Spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.