SMS BIZ 2018 – 28 Februarie la ARCUB Gabroveni

Am fost prima data la evenimentul Social Media Summit organizat de Revista BIZ in 2015. De atunci nu mai ratez nicio editie si spun tuturor ca anul incepe mai bine cu SMS BIZ 2018.

SMS BIZ 2018

Este evenimentul care deschide seria conferintelor de social media si de fiecare data ne asteapta cu ceva nou. Mai mult, de cate ori am aplicat informatiile pe care le-am aflat la Social Media Summit, am avut de castigat. Ca atare incep luna Februarie cu o recomandare. Nu ratati o asemenea participare!

De ce sa vii la SMS BIZ 2018

In primul rand pentru informatiile valoroase primite de la specialistii care performeaza in social media. Apoi pentru inovatiile pe care evenimentul le aduce cu fiecare noua editie. De exemplu, in 2017 a fost introdusa in program o competitie de debate.

online vs presa traditionala

Iar in 2018 debate-ul continua cu un subiect foarte interesant pentru blogosfera: blog generalist vs. blog de nisa.

A propos de bloggeri generalisti, de nisa si nu numai, nu va lipsi lansarea BIZ Digital Report 2018.

Digital Report 2018

Adica o ierarhie cu cele mai importante agentii, bloggeri, vloggeri, instagrammeri etc.  Plus tendinte si evolutii ale pietei de digital si cele mai importante campanii din anul trecut.

 

SMS Biz despre online, BIZ World in offline

Un moment deosebit este lansarea BIZ World, o editie speciala a Revistei BIZ care se realizeaza in afara granitelor Romaniei. Dupa editiile BIZ World Bruxelles, Londra, New York, Berlin, Singapore, Viena si Paris, in 2018 este anul Japoniei.

BIZ Japonia 2018

I-am urmarit pe realizatorii revistei BIZ si pe invitatii lor in Japonia. Marta Usurelu a facut deja un teasing japonez pe blog, abia astept sa citesc despre experientele nipone.

Hai la Social Media Summit Bucuresti!

Nu in ultimul rand, un motiv pentru care nu lipsesc de la SMS BIZ 2018 se refera la socializare si networking. Este locul in care se strang cei interesati de social media si de diverse colaborari.

A propos, editia din 2018 se va desfasura la ARCUB Gabroveni, pe 28 Februarie. Daca nu v-am dat suficiente motive pana acum, restul le gasiti in program sau la speakeri.

Blogoltenii vor fi din nou prezenti la Social Media Summit Bucuresti. Ba am mai convins si dintre moldolteni sa vina ­čÖé Si mai stiu sigur ca o sa vina si o surpriza din partea organizatorilor, ca de fiecare data.

Care va fi surpriza veti afla doar daca participati la SMS BIZ 2018!

Spor participator!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.