Pentru de dimineata am vrut sa bifez toate gusturile. Asa ca am avut un mic dejun dual. Pe de o parte preponderent dulce-sarat. Pe cealalta parte acru-amarui. Per total, un inceput complet si gustos. Pentru pranz si pentru seara am ales bunatati cu ciuperci.
In stanga macaroane cu branza, peste care am pus sos de rodie. In dreapta, salata orientala, imbogatita cu piper roz, pentru o aroma de iute, alaturi de ceapa. Iute-iute am trecut si cu douce de otet balsamic pe deasupra, pentru a accentua gustul acru. Nuanta amara a venit de la masline. Si gata, inca de dimineata aveam toate gusturile in meniu. Si destule culori 🙂
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat „ciocoporto” si am mai adaugat 2 culori. Ciocolatiu si portocaliu 🙂
A mai fost si-un ceai de Aloe Vera, asa ca de incalzire de dimineata.
Ciuperci cu mamaliga la pranz
La pranz am mancat mai intai o ciorba de legume fierbinte. La frigurile de-afara a picat la tanc.
M-am incalzit tocmai bine ca sa completez cu ciuperci si mamaliga. Ar fi mers si-un pic de usturoi dar mai aveam treaba prin oras dupa pranz 🙁
Supa crema de ciuperci la cina
Si seara am avut 2 sortimente. Mai intai supa crema de ciuperci. Peste care am pus crutoane. Iar peste ele am picurat sos de branza.
E foarte buna supa crema de ciuperci insa are o culoare nu prea imbietoare. Eu mai glumesc si zic ca e ciorba de paianjen. Sau de lut 🙂 Tocmai de aceea am picurat sosul de branza un pic mai colorat, sa inseninez meniul.
Apoi, pentru ca ma pregateam sa vad meciul de handbal si trebuia sa mearga o bere, am bagat ceva mai consistent.
Cartofi frantuzesti cu muraturi romanesti. Peste cartofi am mai adaugat un pic de piper roz, pentru aroma si pentru decor 🙂
Cam asa s-a incheiat Miercurea fara carne. Sper ca v-a placut si ca pofta v-am facut 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei