Chiftele de falafel la Miercurea fara carne

Daca tot se nimereste Miercurea mea in Ziua Internationala fara carne, am zis sa nu fac la fel ca in alte saptamani. Ca atare azi am inceput Miercurea fara carne cu chiftele de falafel. Facute la cuptor, nu in ulei. Si nu singure, dar vedeti pe parcurs.

Chiftele de falafel la micul dejun

Am continuat sa savurez oua de prepelita dar le-am asociat cu chiftele de falafel. Pe care am picurat Salsa DIP si le-am inconjurat de cu rosii.

Chiftele de falafel

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat o cioco-banana 🙂 Ciocolata amara, banana coapta si dulce:) Asta ca sa contracarez intr-un fel gustul iute de la chiftele cu falafel.

cioco-banana

La pranz mi-am facut un Clompi cu leurda. Daca nu stiti despre Clompi, este o omleta, care arata ca o PIzza desi o intorc ca pe CLatita 🙂 De data asta i-am pus oua de tara, leurda si mozzarella.

Clompi cu leurda

Am acompaniat-o cu o salata verde de sezon si pot sa spun ca a mers… beton.

salata verde de sezon

Seara ma pregatesc pentru o supa-crema cu crutoane si Salsa DIP, facuta de doamna mea. I-am mai pus si ardei iute 🙂

supa crema de ciuperci

Si mai adaug niste placinta cu branza sarata, ca sa mearga cu bere. Din acelasi motiv, dar ca sa mearga si cu vin, icre de crap facute in casa 🙂

icre de crap si placinta cu branza

Pana atunci… pofta buna fara carne!

Spor!

Update:

Daca vreti si ceva dulce, Brindusa va ademeneste cu negresa de post.

2 Comments

  1. Aluculesei Brindusa
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.