Daca tot se nimereste Miercurea mea in Ziua Internationala fara carne, am zis sa nu fac la fel ca in alte saptamani. Ca atare azi am inceput Miercurea fara carne cu chiftele de falafel. Facute la cuptor, nu in ulei. Si nu singure, dar vedeti pe parcurs.
Chiftele de falafel la micul dejun
Am continuat sa savurez oua de prepelita dar le-am asociat cu chiftele de falafel. Pe care am picurat Salsa DIP si le-am inconjurat de cu rosii.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat o cioco-banana 🙂 Ciocolata amara, banana coapta si dulce:) Asta ca sa contracarez intr-un fel gustul iute de la chiftele cu falafel.
La pranz mi-am facut un Clompi cu leurda. Daca nu stiti despre Clompi, este o omleta, care arata ca o PIzza desi o intorc ca pe CLatita 🙂 De data asta i-am pus oua de tara, leurda si mozzarella.
Am acompaniat-o cu o salata verde de sezon si pot sa spun ca a mers… beton.
Seara ma pregatesc pentru o supa-crema cu crutoane si Salsa DIP, facuta de doamna mea. I-am mai pus si ardei iute 🙂
Si mai adaug niste placinta cu branza sarata, ca sa mearga cu bere. Din acelasi motiv, dar ca sa mearga si cu vin, icre de crap facute in casa 🙂
Pana atunci… pofta buna fara carne!
Spor!
Update:
Daca vreti si ceva dulce, Brindusa va ademeneste cu negresa de post.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Aluculesei Brindusa
Sa aveti pofta,dupa cum vad doar bunatati,te invit ca de obicei la o prajitura sa inchei ziua cu un meniu complet!
Daniel Botea
Imediat fac actualizarea 🙂