Vernisaj Clara Tanasie – Inainte sa ne fi nascut

Nu este prima data cand va invit la un vernisaj Clara Tanasie. In 2017 Clara si-a facut debutul expozitional in Craiova cu lucrarile grupate sub tema „In vis„. Acum, Clara ne poarta ca prin vis, intr-o perioada mai indepartata, Inainte sa ne fi nascut.

vernisaj Clara Tanasie

Vernisaj Clara Tanasie – Inainte sa ne fi nascut

Vernisajul expozitiei de pictura „Inainte sa ne fi nascut” are loc Miercuri, 19 Iunie, de la ora 18:00, in Galeria Vollard a Casei de Cultura Traian Demetrescu.

Tot la Tradem a avut loc si prima expozitie, pe care va invit s-o descoperiti in imagini aici.

Ce s-a mai intamplat de atunci, cum a evoluat artisic si care sunt gandurile Clarei, va invit sa descoperiti in perioada 19-27 Iunie la Galeria Vollard. La prima expozitie Clara a fost foarte emotionata iar daca a reusit sa transforme emotiile mari in tablouri la fel de mari, vom vedea pe parcursul expozitiei.

Insist sa veniti la vernisaj Miercuri, 19 Iunie, pentru ca aveti sansa sa plecati acasa cu cate un tablou semnat de Clara Tanasie. Trei dintre fericitii norocosi participanti la vernisaj vor pleca acasa cu cate un tablou de Clara Tanasie, acordat prin tragere la sorti. Trebuie doar sa scrieti pe biletel numele vostru si numele tabloului preferat. Nu stiu daca-l veti castiga tocmai pe acela, insa pentru feedback-ul vostru, Clara va oferi 3 tablouri.

Nu exagerez cand zic fericitii norocos, deoarece si eu am norocul de a avea acasa un astfel de tablou.

Ba chiar doua šŸ™‚

Nu de alta, dar pe langa talentul in pictura Clara mai are si un suflet mare, cu care participa la actiuni caritabile. La o astfel de actiune, am cumparat un tablou al Clarei. Ghiciti care?

Si daca ghiciti si daca nu, va astept la vernisaj Miercuri, 19 Iunie la ora 18:00.

Pana atunci va invit sa dati si un Like la pagina de Facebook Cool Art by Clara Tanasie. Dar numai daca va place ce vedeti acolo.

Spor!

Save

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.