Absolvire Cibernetica ASE 2019

Parca mai ieri cautam apartament de inchiriat in Bucuresti pentru fata lu’ tata. Repede au trecut 3 ani si ieri am fost la ceremonia de absolvire Cibernetica 2019, in cadrul ASE Bucuresti.absolventi

De fapt a fost o festivitate comuna pentru toate sectiile ASE Bucuresti: Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Insa Daria fiind absolventa de Cibernetica, asa am simtit noi ceremonia 🙂

Willbrook Platinum Business & Convention a fost neincapatoare atat pentru insotitorii absolventilor cat si pentru masinile care cautau parcare 🙂 Nu se mai pune ca am stat in picioare, ca a fost foarte cald sau ca s-a intarziat startul.

panorama absolvire cibernetica

Important este ca i-am vazut pe absolventi bucurosi pe scena 🙂

Absolvire facultate

Festivitatea de absolvire Cibernetica ASE 2019

Mai intai de toate am ascultat dupa Gaudeamus Igitur.

Pe „vremea noastra” nu erau astfel de ceremonii insa tot se canta Gaudeamus.

Au fost numeroase discursuri din partea profesorilor si studentilor, insa momentul zilei a fost „declaratia de absolvire” 🙂

Apoi fiecare grupa a beneficiat de fotografia de grup si de felicitarile de rigoare din partea insotitorilor.

Absolvire Cibernetica

Am facut si noi o poza cu absolventa familiei iar apoi am sarbatorit la Beraria H 🙂

absolventa familiei Botea

Spuneam ca pe vremea noastra nu se organizau astfel de festivitati de absolvire. Era si atunci o ceremonie, insa mult mai simpla si in cadrul facultatii.

Acum momentul tinde sa devina memorabil, cu discursuri, multumiri, diplome si medalii.

Nu zic ca-i rau. Dimpotriva, mi-a placut. Au fost si glume din partea profesorilor, care s-au bucurat sa-i vada pe absolventi, chiar daca pe unii i-au vazut mai rar prin facultate.

Multe cuvinte de multumire adresate parintilor si profesorilor din partea studentilor. Multe urari de bine si sperante de viitor si o atmosfera tinereasca, incarcata de bucurie.

Au fost si cuvinte memorabile adresate absolventilor de profesori, unele dintre ele reusind sa atinga sufletele tuturor participantilor.

Am reusit sa surprind cateva momente in articol, restul va las sa le descoperiti in imagini 🙂

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.