In Toronto cu Miercurea fara carne

Va spuneam ca am ajuns in Canada, ceea ce nu stiti este ca respect Miercurea fara carne si in Toronto. Hai sa va fac pofta cu meniul de azi ­čÖé

Inainte de toate am tras o alergare, ca sa am pofta de mancare. Azi-noapte a plouat si era un aer curat incat ar fi fost pacat sa nu alerg. Nici n-am alergat mult, vreo 2,5 km alergare si inca pe-atat mers la intoarcere.

Clompi in Toronto

Apoi, pentru de dimineata am facut Clompi si in Toronto ­čÖé

Clompi in Toronto

Am acompaniat omleta cu o salata de rosii si salata verde.

salata de rosii si salata verde

In intervalul dulce 09:00 – 11:00, m-am tratat cu resveratrol natural. Adica prune si ciocolata neagra.

resveratrol natural

Pe urma am plecat la plimbare prin oras, 9 kilometri dus, 9 intors. Iar la intoarcere am poposit la o taverna greceasca. Da, au si asa ceva prin Toronto.

Mikonos se numeste si mi-au facut o musaca fara carne de nota 10. Gust de-ala de mancare facuta in casa, asa cum am mai mancat prin Grecia.

Musaca in Toronto

Ca sa fie treaba a la grec, am baut si-o bere Mythos. Berea am uitat s-o pozez, ca s-a evaporat repede. A propos, a fost azi o umiditate in Toronto cum nu am mai intalnit. Temperatura 29 grade Celsius si temperatura resimtita 36 grade Celsius?!

Seara ma desfat cu o ciorba de rosii, cu crutoane si branza rasa.

Iar apoi cu o placinta cu branza, ca sa mearga bine vinul pe care l-am pus la rece.

Am fost in vizita la o crama din zona Niagara si am cateva vinuri din soiuri care nu prea se gasesc la noi.

Asta seara avem Viogner in program, un vin alb care sper sa se potriveasca cu placinta cu branza. La intoarcerea din plimbare am luat si-o branza canadeza de capra, dar as incerca-o cu alt vin.

ReVin mai tarziu cu pozele de seara.

Pana atunci, pofta buna fara carne!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.