Craiova Blog Meet 94, bere si la revedere

Aseara ne-am intalnit la Ribs House si la o bere, ca sa ne luam la revedere. De la 2019. A fost Craiova Blog Meet 94, adica 94 de luni consecutive in care bloggerii din Craiova s-au intalnit la socializare.

Craiova Blog Meet 94

Am pus tara la cale, ne-am amintiti cateva dintre proiectele la care am participat si ne-am urat „La Multi Ani!”. Pe scurt, asa s-a desfasurat Craiova Blog Meet #94.

Detaliat, am fost in mai multe valuri, de-aia sunt si mai multe poze de grup diferite 🙂

Ca de obicei, la intalnirile Craiova Blog Meet nu sunt doar bloggeri. Acum a fost cu noi Anca de la Covorul Oltenesc, cu al sau doctorand in fizica.

Anca si Covorul Oltenesc

Si Diana, cu bloggerul din dotare 🙂 Ne-am adus aminte de bicicleala pe carari montane prin judetul Mehedinti. Si-am pus la cale si alte proiecte in 2020.

Asa a fost prima poza de grup.

Craiova Blog Meet 94

Pe urma au mai venit bloggerul Raz si Narcis Neagoe, prietenul vinurilor si al blogoltenilor 🙂 Narcis tocmai terminase de stabilizat tartric vinul din recolta 2019, se vede pe zambetul lui ca e multumit 😉

Craiova Blog Meet #94

Ii multumesc si eu pentru proba pe care mi-a adus-o, o testez la trecerea dintre ani.

A propos de proiecte, vine Ianuarie cu 2 degustari. Cea obisnuita, Branzeturi cum se cuVin si inca o degustare cu branzeturi poloneze si vinuri oltenesti.

Iar in Februarie avem Craiova Blog Meet aniversar, adica 8 ani de intalniri lunare fara intrerupere.

Ma opresc aici, pentru ca Ianuarie si Februarie inseamna si sesiunea de iarna la Master 🙂 Dar pana atunci mai este, asa ca ma bucur de ultimele zile din 2019.

Si Revelionul va sta sub semnul vinurilor si branzeturilor. Am cateva vinuri din Canada, pe care le vom proba cu diverse branzeturi romanesti si frantuzesti.

La capitolut branzeturi extinse, am de gand sa fac niste clatite cu faina neagra si branza alba 🙂  Vedeti voi prin poze, deocamdata atat va spun:

La Multi Ani si-un an mai bun!

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.