Prima infrangere din 2020 pentru SCM Craiova la Zalau

Dupa un debut bun cu 3 victorii consecutive in 2020, SCM Craiova s-a deplasat la Zalau. Meciurile de-aici nu sunt niciodata usoare, indiferent cum le cheama pe adversare. Asa a fost si acum, SCM Craiova incasand prima infrangere din 2020.

4 din 4 la Zalau

Meciul a fost transmis in direct la TVR2 si am urmarit cu sufletul la gura ostilitatile din teren.

HC Zalau vs SCM Craiova pe TVR2 si prima infrangere din 2020 pentru oltence

Insa o parte dintre membrii Blue Legion Craiova au facut deplasarea la Zalau. Bravo lor si felicitari pentru consecventa!

inceputul meciului de la Zalau

„Mereu alaturi de cea mai frumoasa echipa” nu este doar un slogan, ci o realitate.

Blue Legion Craiova la Zalau

Cum a inceput meciul HC Zalau vs SCM Craiova

Inainte de meciul de azi, SCM Craiova si HC Zalau erau vecine de clasament cu acelasi numar de puncte. 21, la fel ca Dunarea Braila, ocupanta locului 6. Da mai bine la imagine un loc 6-8 decat locul 10 pe care s-a aflat SCM Craiova la inceputul anului.

Meciul a inceput intr-o nota asteptata de echilibru, intrerupta doar de eliminari de o parte sau de alta. Oltencele au inceput cu gol si ar fi putut fi chiar 0 – 2 daca Bobana Klikovac n-ar fi nimerit bara.

Dar apoi gazdele s-au instalat la conducere, cu 1 sau 2 goluri in fata. Incet, incet SCM Craiova a echilibrat jocul si a egalat.

In atac Ana Maria Savu cu 5 goluri din 5 aruncari, a egalat la 8. In aparare s-a remarcat Ekaterina Dzhukeva cu 3 parade si o recuperare la incercarea de contraatac a Zalaului.

Prima infrangere din 2020 a inceput la final de prima repriza

In minutul 25 Zalaul s-a desprins prima data la 3 goluri. A fost 11 : 8 pe fondul unor eliminari in tabara craioveana si a unor ratari in atac. Apoi in minutul 28 s-a facut 13 : 9 dupa o a doua eliminare a Anei Maria Ticu.

Asa s-a si incheiat prima repriza, dupa o ratare la 7 metri pentru Ana Maria Ticu si apoi inca o aruncare in bara a Bobanei Klikovac de pe pivot.

pauza HC Zalau SCM Craiova 13 : 9, prefigurand prima infrangere din 2020 pentru SCM Craiova

Repriza a doua a inceput si mai rau pentru Craiova, in minutul 32 fiind 16 : 10.

In minutul 38 SCM Craiova a avut o rabufnire si a marcat 2 goluri consecutive. Mai intai Alexandra Colac lansata excelent pe contraatac de Zeljka Nikolic. Apoi tot pe contraatac, Bobana Klikovac a marcat din nou pentru 19 : 15.

Dupa o perioada de echilibru a fost inca o usoara revenire a oltencelor, dupa 3 parade consecutive ale Biancai Curment. Au marcat Alexandra Colac dintr-un unghi imposibil si apoi Timea Tatar, pe pivot.

A fost 20 : 17 si lovitura de 7 m pentru Craiova, reusita de Alexandra Colac. 21 : 19 si finalul de meci era oarecum relansat.

21 : 20 in minutul 49 dupa inca un gol Bobana Klikovac. Acolo a fost punctul de cotitura al meciului,  insa au reusit gazdele gol rapid pe contraatac. Apoi SCM Craiova a ratat urmatorul atac si asa s-a racit meciul care ajunsese la temperatura maxima.

Zalaul a avut un atac prelungit, la limita pasivului. In ultimele secunde, la patrunderea Teodorei Popescu, Ana Maria Ticu a primit a treia eliminare si cartonas rosu.

Acolo s-a terminat practic meciul, SCM Craiova nemaiavand coordonare si suferind in atac.

S-a incheiat 26 : 24 pentru Zalau, cu un final de meci spectaculos. Ultimul minut a fost marcat de 4 parade consecutive ale Ralucai Kelemen in fata Timeei Tatar, Adinei Cace, Cristinei Zamfir si Bobanei Klikovac.

Prima infrangere din 2020 pentru SCM Craiova

Prima infrangere din 2020 in cateva concluzii

In poarta Ekaterina Dzhukeva a aparat bine in prima repriza, cu 6 parade si o recuperare. In repriza a doua Bianca Curment a aparat o lovitura de la 7 m si a avut 5 parade bune.

In schimb au fost prea multe lovituri de la 7 metri pentru Zalau, transformate de Larisa Serban. Si multe eliminari, de care au profitat jucatoarele Zalaului.

In atac au fost mai multe pase imprecise si mai ales foarte multe ratari. Am numarat cateva aruncari in bara dar si aruncari pe langa poarta sau goluri anulate pentru calcarea semicercului.

Iata care au fost principalele marcatoare ale Craiovei:

  • Ana Maria Savu 6,
  • Bobana Klikovac 5,
  • Ana Maria Ticu 3,
  • Alexandra Colac 3,
  • Timea Tatar 3,
  • Zeljka Nikolic 2,
  • Adina Cace 1,
  • Alexandra Orsivski 1.

S-au adeverit vorbele lui Gheorghe Tadici, care spunea ca echipa lui n-a jucat saptamana trecuta si va fi mai proaspata.

Asa este in handbal, sunt si zile mai slabe, dar strangem randurile si mergem mai departe.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.