SCM Craiova Gloria Bistrita, handbal feminin in Sala Polivalenta Craiova

Dupa un debut victorios in 2020 si pauza determinata de intrunirea nationalei feminine, avem iar meci de handbal la Craiova. Meciul SCM Craiova Gloria Bistrita se joaca Joi, 30 Ianuarie, de la ora 18:30 in Sala Polivalenta Craiova.

Debut victorios in 2020 cu Rapid. Urmeaza SCM Craiova Gloria Bistrita

SCM Craiova Gloria Bistrita Joi 30 Ianuarie

Este primul meci al returului si ne amintim cu bucurie ca SCM Craiova a batut Bistrita in deplasare, in meciul de debut al campionatului.

debut victorios in deplasarea de la Bistrita

Dar de atunci s-au mai intamplat multe evenimente, veniri, reveniri si plecari din echipa olteana.

Arbitrii partidei sunt din Bucuresti, R. Iliescu si P.Manea(B), observator fiind O. Pripas din Valcea. Sper ca nici dinspre arbitraj sa nu fie probleme, ca suntem satui si de arbitraje dubioase.

Acestea fiind zise, sper sa fie cat mai multi suporteri alaturi de echipa favorita. Si mai frumos ar fi sa veniti la meci insotiti de copii, familie si prieteni. Puteti da de stire tuturor despre meci cu evenimentul Facebook.

In clasament Gloria Bistrita se regaseste pe locul 4, cu 24 de puncte, pe cand SCM Craiova se afla pe locul 8, cu 18 puncte.

Doar daca privim prin prisma clasamentului Ligii Florilor Mol si e clar ca va fi un meci greu. Sper ca spectaculos si fara accidentari, ca ne-am cam saturat.

Dupa pauza dedicata nationalei, SCM Craiova revine de la lotul tricolor cu 3 jucatoare (Ana Maria Ticu, Ana Maria Savu si Patricia Vizitiu) si chiar cu selectionerul Romaniei, Bogdan Burcea.

La randul ei, echipa oaspete vine la Craiova cu 2 tricolore, Laura Pristavita si Nicoleta Dinca.

Tinand cont doar de numarul tricolorelor din teren si tot ar trebui sa fie o intalnire interesanta pentru iubitorii handbalului.

Apoi, Gloria Bistrita joaca dupa victoria recenta din EHF Cup impotriva danezelor de la Odense Handbold.

Mai vreti si alte motive sau este suficient handbalul pentru a fi in sala? Daca da, hai in Sala Polivalenta Craiova!

Hai Craiova! Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.