Dine In Cinema Inspire la Chicago, langa Craiova

Inainte de declansarea pandemiei si a restrictiilor am apucat sa vedem Miami Bici la cinema. Am ras atunci, dar au trecut 4 luni si cinematografele sunt tot inchise. Cu restrictiile nu-i de ras asa ca solutiile pentru a vedea filme la cinema sunt destul de putine. Gradinile de vara, drive-in cinema sau mai nou, dine in Cinema la Chicago, concept propus de Inspire Cinema.Dine In Cinema Inspire la Chicago

Marele Gatsby la Dine In Cinema

Citisem cartea Marele Gatsby iar despre film aveam in minte o imagine cu Robert Redford. Nu cred ca am urmarit versiunea din 1974, dar vreu afis sau review am vazut pe undeva. Cu aceste 2 repere in minte am plecat la Chicago ­čÖé Nu la orasul din film, ci la Chicago Pub & Events de langa Craiova.

Nu mai fusesem aici asa ca am descoperit de la zero si locatia si conceptul de dine-in cinema.

Cichago Pub & Events a fost locul in care am urmarit Marele Gatsby versiunea 2013, pe un ecran montat in fata piscinei.

Mese de 4 locuri, distantare sociala si vinuri bune. Acestea au fost primele impresii inainte sa inceapa filmul. Mai un salut cu prieteni din lumea vinului, mai un noroc cu rose de Budureasca, a trecut timpul pe nesimtite.

hai noroc cu rose Budureasca la dine in cinema

Odata cu inserarea am avut si conditii pentru a vedea filmul in conditii optime. Ecran mare, sunet puternic si un film mult mai interesant decat cartea. Nu mai zic de luna frumoasa si vremea mai racoroasa dupa canicula de peste zi.

Chicago Pub & Events

Hai noroc, ca am avut conditii tocmai bune ca sa vedem un film la cinema in aer liber.

Hai noroc cu Leonardo di Caprio

Inainte de film fusesem la un concert coral la Teatrul de Vara din Parcul Romanescu. Experienta in aer liber este clar in favoarea filmului. Sunetul puternic si distanta intre mese acopera eventualele discutii.

Cu blogoltenii la cinema in aer liber

Am stat conectat la film, dar am mai si discutat cu colegii de la masa, fara a-i deranja pe cei din jur. Cum care colegi?

Blogoltenii, ca doar nu credeati ca am vazut filmul singur. Nicidecum, ci in gasca blogosferica ­čÖé

Blogoltenii la Dine In Cinema in aer liber

Un alt avantaj la un astfel de eveniment este si faptul ca poti sa iei masa in timp ce vezi filmul. N-a fost cazul meu, obisnuit sa mananc cina cel tarziu la 18:00.  Insa am savurat vinul rose si m-am racorit cu apa plata. Cred ca si mai racoritor este sa vezi filmul direct din piscina.

cinema la piscina

Pana la urmatoarea vizionare, va las cu imagini de seara.

Spor urmaritor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.