Food Bloggers online si pofta buna de sfaturi culinare

Iarna nu-i ca vara, nici conferintele in pandemie cum erau odinioara. In 2020 avem Food Bloggers online pe 9 Decembrie. Pofta buna la sfaturi culinare si idei inovatoare!
Food Bloggers online 2020

Se poate bucatari online?

Pai hai sa va spun din propria experienta. Daca eu am bucatarit chiar si dulciuri in cadrul unui atelier de gatit online, atunci oricine poate 🙂 Dar poate nu ma credeti, asa ca va aduc dovezi blogosferice cu link-uri si imagini.

Prima data am bucatarit friptura, chiftele de cartofi si galusti lenese alaturi de Chef Lorek.

Hai noroc si pofta buna in POLTENIA! La final de carantina

A doua oara am gustat iar bucataria poloneza si am facut Pierogi ruskie si Piernik. Adica celebrii coltunasi polonezi.

pierogi copti

Si chiar un desert traditional din Polonia.

Interior de Piernik

Tot Chef Lorek ne-a indrumat pasii, intr-o sesiune pe Zoom in care a gatit in acelasi „timp” cu noi. Am pus timp intre ghilimele, pentru ca tot timpul era inaintea noastra 🙂

Chef Lorek la atelier de gatit cu accent polonez

Dar am reusit sa gatim toate retetele, care au fost apreciate de cei din casa. Le-au apreciat si altii online, cu comentarii si emoticoane. Aici sunt de acord, online poti primi informatii utile, dar mai greu cu degustarea 🙂

Food Bloggers Online pe 9 Decembrie

La Food Bloggers are, in mare, 2 parti principale. Ba chiar 3. Prima este partea de informatii utile, obtinute la prima mana de la profesionistii din industrie. Din fericire, sfaturile se pot transmite si online, asa cum v-am aratat mai sus.

degustare de vin rosu Acum acasa la Food Bloggers Online 2020

A doua parte se refera la bunatatile pregatite de gazde, la atelierele de gatit si la surprizele culinare pe care le apreciam cu multa pofta.

creveti yam-yam amintiri pentru Food Bloggers Online 2020

Aici nu prea avem cu ce sa compensam online. Cel mult cu un pahar de vin in fata monitorului, daca nu suntem plecati cu masina la munca.

A treia parte este despre socializare. Aici e totusi ceva. Chiar daca nu are acelasi farmec ca socializarea fata in fata, e posibil sa socializam online.

Chef Florin Dumitrescu cu bloggerii, amintiri pentru Food Bloggers Online 2020

Dar cel mai important este ca se aduna din nou comunitatea culinara, bloggerii si specialistii din online.

Nu stiu ce program aveti voi pe 9 Decembrie, dar va poftesc sa va faceti loc pentru Food Bloggers.

Winter Food Bloggers 2020, editie online

Iata care este programul la care va invit sa poftiti:

  • 10:00 – 10:30 – Chefs Talk cu Alex Petricean si Radu Dumitrescu,
  • 10:40 – 11:00 – Eat Share Love – It’s All About Bread cu Viviana Marza, brutar artizan,
  • 11:10 – 11:30 – Eat Share Love – Vegan Secrets cu Stefan Nita, Chef vegetarian la Sevabloom,
  • 11:40-12:00 – Eat Share Love – Raise the Champagne Glass cu Marinela Ardelean, Wine & Spirits Expert,
  • 12:10 – 12.35 – Cooking Special by Shan’Shi, bucatarie tailandeza cu Nissara Buntos,
  • 12:40 – 13:05 – Cooking Special by Electrolux, alaturi de Chef Liviu Lambrino,
  • 13:10 – 13:40 – Blog Talk cu Jamila si Teo.

13:40 – 14:30 – Pauza – Dupa atata poftit mancam si noi ceva? 🙂

  • 14:30 – 14:50 – Master the Power Of Visuals with Food Pictures cu Greta Apostol, Food Stylist & Blogger,
  • 15:00 – 15:30 – Food Talk – Food As a Festival, cu Florin Itu si Dragos Gurarosie,
  • 15:40 – 16:00 – The Best Strategy for Your YouTube Marketing cu Mihai Andrei, Webdigital,
  • 16:10 – 16:30 – Great Marketing Tactics for Your Instagram Account cu Anca Toma, Head of Digital, MTH Digital,
  • 16:40 – 17:00 – Tips for an Effective Facebook Marketing Strategy cu Razvan Cojan, Performance Media Specialist, Mavericks,
  • 17:10 – 17:30 – New Ideas for SEO cu Sorin Draghici, Managing Partner, DWF.

Daca v-am facut curiosi, aflati ca puteti sa participati gratuit la aceste sesiuni. Va invit sa va inscrieti chiar acum la Food Bloggers online.

Pofta buna pe 9 Decembrie!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.