UP! Micii campioni ai Romaniei alaturi de Ana Maria Branza la Digi24

Emisiunea UP! incepe Sambata, 6 Februarie 2021 de la ora 11:30 la Digi 24, fiind transmisa in reluare Duminica.  Proiectul Digi24 va fi moderat de Ana Maria Popescu (Branza), campioana europeana, mondiala si olimpica fiind alaturi de campioni de toate varstele.

UP! Micii campioni ai Romaniei alaturi de Ana Maria Branza la Digi24

UP! Micii Campioni ai Romaniei la Digi24

Micii campioni ai Romaniei vor imparti emisiunea cu sportivi de succes din toate ramurile sportive:

  • Elisabeta Lipa,
  • Gabriela Szabo,
  • Camelia Potec,
  • Mihai Covaliu
  • Sorana Cîrstea,
  • Victor Hanescu,
  • Adrian Mutu.

Dialogul va fi moderat de Ana Maria Popescu (Branza), pe care o laudam pentru faptul ca tot timpul „are cuvintele la purtator”. Sunt sigur ca va fi o emisiune interesanta, Branzica avand mereu replici delicioase 🙂

Nu este prima data cand Ana Maria Branza este alaturi de copii si de tineri in general. Tin minte ca a participat la Crosul Universitar intre un antrenament cu echipa de spada Romaniei si o actiune caritabila.

A alergat cot la cot cu participantii la cros, iar la final a inmanat medaliile castigatorilor. Nu inainte insa de a face o remarca:

– Mie imi place sa iau medalii, nu sa le dau 🙂

Up! Ana Maria Branza intre premianti

Branzicai ii place sa discute cu toti si comunica bine, transmitand mereu din energia ei pozitiva.

Ana Maria si micii sportivi

Este important pentru micii campioni, aflati la inceput de drum, sa stea langa campionii Romaniei. Iar faptul ca vor fi alaturi de mari sportivi ai Romaniei, campioni europeni, mondiali sau olimpici reprezinta un imbold pentru orice copil.

UP! Ana Maria Popescu Branza cu masca de competitie

Cea mai titrata spadasina din lume nu este la prima isprava alaturi de cei mici. Tin minte ca mereu era inconjurata de copii atunci cand Caravana Scrimei ajungea in orasele Romaniei. La fel se intampla de cate ori participa la evenimente de promovare a sportului.

Aici era la Craiova chiar daca era ziua ei onomastica.

Ana Maria Branza inconjurata de copii

Tot pentru cei mici a scris si cartea En garde! Fetita cu masca tricolora.

Branzica en garde

Nepotica mea practica alt sport, dar i-a placut spiritul de invingatoare pe care Ana Maria Branza il imprima tuturor. Iar faptul ca avea autograful pe carte nu poate fi descris pentru un copil care face sport.

Nu mai spun ca si pe mine m-a prins cartea si n-am lasat-o din mana pana cand n-am terminat-o. Desi nu eram in targetul vizat 🙂

Insa apreciez persoana din spatele performantelor sportive si felul ei voios de a fi, aceste calitati simtindu-se si in carte.

Fotografie cu o campioana olimpica

Campioana olimpica Ana Maria Popescu (Branza) este delicioasa in cadrul conversatiilor, asa incat sunt convis ca si campionii invitati vor savura momentul. Nu doar copiii, care oricum sunt febletea Branzicai 🙂

Am vazut-o de multe ori la antrenamente, competitii ori evenimente sportive sau caritabile. De fiecare data Ana Maria si-a facut timp pentru o vorba buna spusa sportivilor mai mici. Mereu gasea cuvinte de incurajare pentru cei care practica sportul. La fel si pentru presa, isi facea timp intotdeauna sa transmita un mesaj pozitiv.

Tot timpul am vazut-o in Social Media incurajandu-i pe sportivii romani prezenti in diverse competitii, indiferent de sportul practicat. Dar a fost si-n Sala Polivalenta atunci cand SCM Craiova a castigat Cupa EHF la handbal.

Ana Maria Branza Popescu de 11 Mai fericit

Sunt convins ca este persoana cea mai potrivita pentru a-i incuraja pe cei mici in drumul spre performanta. Iar marii campioni ai Romaniei se vor simti in largul lor alaturi de Ana Maria si de viitori campioni.

UP Digi24HD Ana Maria Branza

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.