Prima zi post pandemie, varianta a la Cluj

Uof provocarea ta, măi Daniel! 🙂 Zici să spun despre prima zi post pandemie, dar nici nu mai știu cum mai e să trăiești fără restricțiile astea. Dupa varianta chinezeasca a pandemiei, sa vedem si o abordare a la Cluj, via Iasi de la Adelina 🙂

HP foto la Webstock. Amintiri din viitor din prima zi post pandemie

Amintiri din carantina si sperante pentru prima zi post pandemie

Am ajuns să trăim în perioada în care se închide la NON STOP, în care suntem închiși la ora 10 în case și în care trebuie să îmi ascund rujul după o mască.

Când am auzit prima dată de  pandemia de coronavirus, am crezut că nu ne va afecta așa mult. Că de, românul are imunitate mare. Dar se pare că nu a fost așa.

M-am speriat când am văzut că afectează atât de mult companii și că se închid rând pe rând restaurante dragi mie, cafenelele prietenilor mei sau magazinele de colț ale vecinilor. Dar, am avut speranța că se vor reinventa și își vor reveni.

Cred că ăsta a fost primul semn pe care l-am perceput. Poate și pentru că, am avut discuții cu clienții noștri, din agenție care aveau afaceri în HoReCa și care erau disperați și bulversați.

Mai apoi am început să aud tot mai mulți prieteni care sau îmbolnăvit, însă forme foarte ușoare. Așa am pățit și eu în octombrie, când m-am izolat singură, pe atunci în garsoniera mea. Am fost doar eu cu Coviduț, colecția mea de cărți și laptopul.

A fost ciudat să stau două săptămâni singură în casă. Simptomele au fost foarte ușoare pentru mine. Doar o zi de febră și 4 zile fără gust și fără miros.

Cred că cel mai tare m-a deranjat la Coviduț, în perioada de izolare, că nu am avut gust și miros. Nu am putut să îmi mai savurez cafeaua în fiecare dimineață. Mă uitam pe geam în timp ce beam o apă colorată care se presupunea a fi cafea și admiram copăcelul din fața blocului ce începea ușor, ușor să își schimbe culoarea frunzelor, din verzi în galben.

Cum a fost perioada pandemiei pentru mine

Perioada pandemiei a fost benefică pentru mine. Știu, sună ciudat, însă am avut timp să fac toate lucrurile pe care le amânam de atâta timp.

Am citit cât de mult am putut, am participat la mai multe evenimente online și cursuri. Am mâncat și mai sănătos, pentru că am avut timp să gătesc mai mult.

Mi-am dat seama după această pandemie cât de importantă e libertatea. Cât de frumoasă e natura, să te plimbi seara și să privești orașul. Să te bucuri de un apus fără să te uiți în ecranul unui telefon mobil. Să ieși în natură și doar să stai. Să stai, să asculți păsărelele cântând, vuietul vântului și râsetul copiilor.

Însă ce mi-a lipsit în această perioadă au fost întâlnirile cu prietenii, să ne bem cafeaua pe o terasă și să povestim despre pasiunile noastre. Mi-a fost dor de un eveniment fizic, în care să întâlnesc cu oameni noi și să fac networking.

Abia aștept acum, pe 15 mai să vedem ce se mai întâmplă. Să dispară restricțiile și să putem să ne bucurăm cu toții de tot ceea ce ne oferă viața, fără restricții.

Ce aș face imediat ce se ridică restricțiile?

1. Cred că primul lucru pe care l-aș face imediat ce această pandemie s-ar încheia, ar fi sa ies cu prietenii în oraș. I-aș aduna pe toți și aș face o mare petrecere în care să sărbătorim trecerea pandemiei.

2. Aș face o călătorie până acasă, în Iași, să îmi aștept nepoțica, cumnata și fratele să aterizeze din Belgia, să îi strâng în brațe și să le spun că mi-a fost dor de ei. Apoi să îmi iau nepoțica să ne distrăm în oraș și să adoarmă în brațele mele cântându-i melodia noastră – ”I love you baby!”

cu nepotica in prima zi post pandemie

Nici nu știu când a crescut așa mare!

3. Aș scoate-o pe mama în oraș, să mâncăm o prăjitură și să mergem la cumpărături, să ne răsfățăm ”ca fetele”. Fără mască, rujate și fericite că am trecut cu bine.

Adelina si mama, ca fetele

Mi-e dor de ea, deja a trecut jumătate de an de când nu am mai văzut-o.

4. Apoi aș urmări evenimentele mele preferate! Webstock și Social media Summit! Să văd când vor face unul live, la care aș putea să mă văd cu voi, dragii mei blogolteni!

Nu vă e dor și vouă de un eveniment live?

Mno, am visat destul! Acum aștept să se scoată restricțiile și să punem acest plan în acțiune!

Voi ce ați face imediat ce s-ar ridica restricțiile?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.