Craiova Blog Meet 100, in 3 zile si 7 acte la puterea 2.0

A fost Craiova Blog Meet 100 timp de 3 zile, de-aia a batut vantul pe blog in weekend 🙂 Oricum, la cata canicula a fost, ar fi fost bun un vanticel si prin offline. Dar sa va spun ce vant m-a readus pe blog 🙂

Chinezu si ASBO la Craiova Blog Meet 100

Craiova Blog Meet #100 ca la carte, la Carturesti Craiova

Va invitasem la lansare de carte de la Carturesti Craiova. Nu stiam atunci ca vor fi aproape 40 de grade de afara. Dar speram sa fie mai multi participanti care sa se racoreasca la librarie. Si au fost mai multi decat numarul gradelor de-afara. Multumesc celor care au depasit bariera termica si au ajuns la eveniment!

Carturesti Craiova

Efortul a fost rasplatit cu cateva cuvinte cu autograf scrise de Chinezu pe carti si cu mai multe cuvinte la intrebarile participantilor.

Chinezu la Carturesti Craiova

Public divers, intrebari diferite. De la scriitura pe blog si scriitura de carte, pana la marketing digital, influenceri si promovare in online.

Cristian China Birta a raspuns direct la toate intrebarile, multe dintre ele avand deja raspunsuri in cartea lansata.

Cristian China Birta la Carturesti Craiova

Am spus si eu cateva cuvinte la inceput, doar cat sa fac legatura autorului cu audienta olteneasca 🙂

Daniel Botea la Carturesti Craiova

Autograful il luasem inainte de lansare, pentru ca am plecat inainte de sesiunea de la finalul evenimentului de la Carturesti.

Craiova Blog Meet 100 ca la carte

Nu de alta, dar mai aveam cateva lucruri de pregatit la degustare. Pai cum altfel, am udat lansarea de carte de la Carturesti cu vinuri oltenesti la Ribs House 🙂

Cand au ajuns bloggerii si invitatii de la Craiova Business Club la intrare, branzeturile erau taiate, vinurile la rece iar aerul conditionat o binecuvantare 🙂

Degustare Branzeturi cum se cuVin #37 la Craiova Blog Meet 100

Nu prea stiu cu numerologia, dar cred s-a nimerit bine #37 la #100 intr-o seara de nota 10 🙂

Dupa lansarea de carte, a urmat o degustare ca la carte 🙂 Deocamdata va las doar link-ul cu imagini, insa reVin cu un articol dedicat.

Nu mai spun ca la finalul degustarii am primit mesaje RO alert de furtuna, vijelii si fenomene extreme. Zic doar ca am ajuns acasa inainte sa inceapa grindina, ud dar multumit 🙂

Actul 3 de la Craiova Blog Meet 100 a revenit la forme academice 🙂 Ne-am adunat in sala de conferinte de la Hotel EMMA EST pentru un workshop de blogging si social media.

Las imaginile din link sa vorbeasca, pana cand vine articolul corespunzator.

Inca 7 acte #CraiovaBlogMeet100

Craiova Blog Meet 100, actul 4 a fost ca la teatru 😉 Am pus in scena o coregrafie cu praz si cu pizza party de la Praz Vegas. Pai n-ar fi fost completa experienta participantilor fara praz oltenesc reinterpretat de Master Chef.

Ciprian Ogarca a venit cu trabantul special cu care a fost si la Imperiul Leilor.

Vedeti deocamdata in imagini, va spun doar ca sortimentele de pizza cu praz au fost unele mai bune ca altele:

  • Pizza Praz Vegas,
  • Mandrie olteneasca cu mici,
  • Mihai al nostru cel viteaz,
  • Quattro Formaggi cu toping de praz,
  • Nea Marin de la Bailesti,
  • Tonno e Praz.

Pe principiul nici munca fara paine, nici pizza fara bere, dupa workshop si pizza cu praz a curs bine o bere Heineken fabricata la Craiova.

Pana sa se dezmeticeasca participantii, venise deja autocarul. Destinatia Domeniul Coroanei Segarcea, actul 5 din Craiova Blog Meet 100.

Am continuat drumul spre Port Cultural Cetate, unde am savurat bunatatile pregatite de Mircea Dinescu si melodiile lui Marius Matache de pe noul album folk.

Sa recapitulam 🙂 Vineri a fost cu lansare, invitatii din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Hunedoara si Iasi, apoi vinuri #dinOltenia.

Sambata ne-am restrans la vizite #prinDJ, iar Duminica am avut un tur ghidat #prinCraiova, pus in scena de colega noastra Dana Ilie.

Am si vizitat, dar am si rezistat la canicula 🙂

Dupa vizite la Palatul Administrativ (Prefectura Dolj), Muzeul de Arta si Minerva, am incheiat Craiova Blog Meet #100 la mici si bere, ca sa ne luam la revedere. Unde altundeva decat in Parcul Romanescu.

Cam acestea au fost cele 7 acte in care s-a desfasurat #CraiovaBlogMeet100. Multumesc tuturor pentru implicare si participare!

Pana la editia #200 avem timp sa povestim pe indelete 🙂

Spor de poveste!

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.