Lansare de carte la Craiova – Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?

Va invit la lansare de carte in Craiova. Carturesti Craiova. Stimabilul Cristian China Birta, autorul cartii „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?”, ne face onoarea sa-si lanseze cartea in Banie. Evenimentul va avea loc Vineri, ora 17:00, la sediul Carturesti Craiova de la Electroputere Mall, aripa noua, etaj 1.
lansare de carte Chinezu

Este prima lansare offline a carti despre influenceri, dupa lansarea online din Martie. Atunci erau restrictii legate de pandemie, acum conditiile sunt prielnice pentru un eveniment cu public si cu respectarea normelor sanitare.

Cum avem si noi Carturesti la Craiova, m-am gandit ca ar da bine o lansare offline in prezenta autorului. Cristian China Birta, Chinezu cum este cunoscut in blogosfera, este un vechi prieten al comunitatii online din Banie.

Lansare de carte cu influenta la Craiova

L-am intalnit prima data in 2012 la Craiova, evident la o bere alaturi de bloggeri. Fusese invitat la un eveniment dedicat studentilor, dar n-a plecat inainte sa ciocnim o bere.

Marti 3 beri negre la Craiova Foto ghicitoare fumatoare

In 2014, cand am organizat prima editie Craiova2Online, Chinezu a fost incantat sa ne ajute cu sfaturi din experienta lui de blogger.

Craiova2Online 2014

Am repetat experienta la Craiova2Online 2015.

Craiova2Online 2015

In acelasi an Cristi a fost invitat la Taifasurile de la Tradem, pentru a vorbi despre emotiile din social media.

Taifasuri la Tradem

A fost si vocea blogosferei la Vocile Olteniei la Digi24 Craiova.

Vocea blogosferei la Vocile Olteniei Digi24 Craiova

In 2016 ne-a povatuit din nou la Craiova2Online.

Craiova2Online te conecteaza la blogosfera

Dar a venit si cu Scoala Flanco la Craiova pe timpul verii.

blogoltenii la Scoala Flanco

Mai pe toamna, a descalecat la Craiova cu un desant de la Kooperativa 2.0, la un curs aplicat de blogging. A fost de bun augur, dupa acel curs majoritatea bloggerilor din comunitatea craioveana trecand cu blogurile pe domenii proprii.

poza de grup Kooperativa 2.0

Nici in 2017 nu ne-a lasat la greu si a fost blogger influent in cadrul proiectului Stop Abuzului de Alcool, Heineken pentru Comunitati.

O adevarata provocare pentru un iubitor de bere cum este Chinezu. Insa un iubitor de bere responsabil, dupa cum se vede in continuare.

In 2017 ne-a fost din nou alaturi la organizarea conferintei Craiova2Online.

Chinezu la Craiova2Online 2017

Conferinta era gandita pentru a vorbi liceenilor si studentilor despre blogging si online, in cadrul Saptamanii Altfel.

In 2017 a fost ultima editie, deoarece Saptamana respectiva n-a mai avut un program comun pentru toate liceele, fiecare facandu-si propriul program Altfel.

Intre timp ne-am mai intalnit la Bucuresti la Webstock, Social Media Summit sau alte conferinte de profil, dar vreau sa revin la Craiova mai spre zilele noastre.

Din nou la Craiova

Cred ca a sughitat Chinezu vara trecuta cand am fost speaker la Craiova Business Club.

Editia #17 a fost despre blogging si influencer marketing.  In calitate de presedinte al Asociatiei Bloggerilor Olteni am exemplificat despre bloguri si bloggeri, Chinezu fiind unul dintre exemplele repetate de mai multe ori in acea seara.

Intre timp, pe vreme de pandemie Cristian China Birta lucra la o carte despre influenceri. Stiam despre isprava cand ne-am vazut in Ianuarie 2021 la Craiova. Daca tot era in trecere, iar la noi se mai relaxasera restrictiile, ne-am intalnit la o bere.

Hai noroc cu Chinezu!

Aveam in plan inca din 2020 organizarea Craiova Blog Meet #100, insa pandemia ne-a amanat cu 1 an. Vorbeam cu Chinezu in speranta ca vom face evenimentul in vara lui 2021. Atunci mi-a venit ideea cu o lansare de carte la evenimentul din Craiova. Dar n-am zis nimic, vrand sa fie o surpriza 🙂

Pe urma, cand am vazut lansarea online cu precomanda la Carturesti, am stiut si locul unde se va intampla aceasta lansare de carte offline: Carturesti Craiova.

Am asteptat relaxarea restrictiilor si iata ca in 2021 bloggerul, influencerul si antreprenorul Cristian China Birta, revine la Craiova pentru a-si lansa cartea.

Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?

Cristian China Birta a scris cartea avand o experienta semnificativa in domeniu. In calitate de blogger, influencer si partener de agentie digitala full-service Koperativa 2.0, Chinezu nu scrie din auzite, ci din facute 🙂

N-am vrut sa citesc cartea inainte de lansarea de la Craiova, asa ca nu voi vorbi despre continut. Cunosc insa stilul direct si practic al autorului, astfel incat sunt sigur ca este o carte utila pentru cei din domeniul marketingului digital. Sau pentru antreprenorii care vor sa apeleze la marketingul digital.

Pe langa informatiile cuprinse in carte, aveti ocazia sa aflati direct de la autor ceea ce va intereseaza din largul domeniul al online-ului.

Spor lansator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.