Produse promotionale cu personalizare inteligenta

In urma cu 10 ani eram incantat de produse promotionale de tipul stickurilor de memorie USB. Mai precis imi placeau acele stickuri de memorie naturale, gen buturuga sau dop de pluta.

Amintiri personalizate

Mai demult nu eram atat de pasionat de vinuri precum sunt acum. Dar tot mi-a placut ideea unui memory stick in forma de dop de pluta.

usb dop vin

Pe urma, pe masura ce pasiunea pentru vinuri a crescut, am primit si cadouri personalizate din acest domeniu.

De exemplu, ce parere aveti despre aceasta sticla de vin?

sticla cadou

Dar acum?

2 sticle?

Ei bine, nu este o sticla de vin, dar nu sunt nici doua 🙂 Este un set de accesorii pentru vin.

surpriza Liliac

Ingenios, nu-i asa.

Acum am gasit la Goodiebags multe astfel de materiale promotionale sub forma de seturi cu accesorii pentru vin.

Ideea de personalizare care mi-a placut cel mai mult s-a intamplat la BorKatakomba.

In timpul cinei am facut fotografii cu gazda imbracata in costum traditional. Iar la iesirea din crama ne asteptau sticle de vin cu imaginea respectiva pe post de eticheta. Mi-a placut aceasta idee de produse promotionale, astfel incat pastrez inca sticla din 2011.

eticheta suvenir de la Borkatakomba

Produse promotionale educationale si la indemana

Va dati seama ca-mi face placere sa descopar tot felul de idei de cadouri personalizate sub forma de accesorii pentru vin.

Nu mai zic de seturile de accesorii pentru vin si branza 🙂 A propos de pairing zic doar ca mi-a ramas gandul la un disc personalizat cu valente educationale. Dar si cu posibilitate de personalizare.

produse promotionale educationale - wine pairing disc

Cred ca astfel de produse promotionale n-ar trebui sa lipseasca de pe masa unui restaurant care se respecta. Cu datele de identificare si cu posibilitatea ca oaspetii sa-l ia acasa drept cadou.

Chiar daca-mi plac materialele promotionale mai sofisticate, dupa seceta care a cuprins HoReCa pe timpul pandemiei, as prefera astfel de produse promotionale simple. Insa cu informatii utile si cu scopul de a comanda bunatati si acasa.

Ca sa fiu mai exact, mai intai iti configurezi meniul de mancare si bautura de la restaurant pe baza discului de pairing. Apoi, satisfacut de alegere vei ramane in memorie cu o senzatie de placere. Care se poate repeta de cate ori comanzi acasa mancarea preferata, folosind adresa de pe discul de pairing.

Vinul asortat il poti cumpara in avans. Insa legatura dintre mancare si senzatia de placere va avea mereu legatura cu locatia in care ai experimentat.

Ca sa ducem si mai departe ideea de personalizare, discul de pairing poate fi adaptat la meniul restaurantului. In acest fel legatura dintre mancare si locatie este evidenta.

Spor personalizator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.