Guacamole de toamna la Miercurea fara carne

In continuarea saptamanii trecute merg pe ideea ca guacamole de toamna nu se compara cu varianta de primavara 🙂

Guacamole de toamna, rosii si oua ochiuri la micul dejun

Astazi este o zi mai speciala, pentru ca mai toata ziua sunt la conferinta SUPER Antreprenori Craiova.

Totusi dimineata si seara mananc acasa, asa ca stiu cat de cat meniul zilei 🙂

„Pentru de dimineata” am avut guacamole de toamna, cu rosii si masline de Thassos.

guacamole de toamna la Miercurea fara carne

Am mai facut si oua ochiuri, dar am uitat sa le pozez 🙂

Intervalul dulce a fost azi mai devreme de 09:00 – 11:00, dar tot am reusit sa-l respect.

Pentru ca a fost mai matinal decat de obicei, am savurat o ciocolata cu cafea cu portocala decolorata de Thassos. Ciocolata tot de la Heidi.

ciocolata neagra si portocala de Thassos

Aveam si o salata de ciuperci „piciorul caprioarei” pusa la fezandat de Miercurea trecuta. E numai buna de mancat, insa nu inainte de o conferinta de business. Nu de alta, dar e facuta cu mult usturoi 🙂 Asa ca am lasat-o mai pe seara.

Am degustat-o si seara trecuta si este delicioasa. Ceea ce va doresc si voua.

salata de ciuperci murate

Revin mai pe seara cu meniul de pranz, dupa o zi plina de antreprenoriat. Avem si chefi printre speakeri, asa ca voi fi cu urechile ciulite.

Pofta buna fara carne!

Update:

Tot pe ciuperci mizeaza si Brindusa azi. Pofa buna la ciulama din mix de ciuperci.

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.