Minge ridicata la fileu iubitorilor de volei din Craiova

O minge ridicata la fileu suporterilor craioveni inaintea meciurilor internationale este clasarea Craiovei pe primul loc la volei masculin. Cea mai recenta victorie din campionatul intern este de bun augur inainte de meciul cu Fenerbahce din CEV Cup.

minge ridicata la fileu iubitorilor de volei din Craiova

Minge ridicata la fileu pentru CEV Cup

Cele 13 puncte cu care SCM U Craiova conduce clasamentul la volei masculin sper sa fie cu noroc in meciurile internationale. Iar partidele din CEV Cup sper sa aduca mai multi iubitori ai voleiului in Polivalenta craioveana.

Am fost Sambata la meciul de volei SCM U Craiova vs Baia Mare.

Spectatori putini, insa dorinta de victorie mare la voleibalistii Craiovei. Meciul s-a incheiat cu victoria alb-albastrilor dupa un 3 : 1 muncit pana la final:

  • 25-22,
  • 25-21,
  • 22-25,
  • 25-19.

Recunosc ca vin la Sala Polivalenta in primul rand la meciurile de handbal feminin. Dar mai ajung si la volei cand imi permite programul.

Acum programul european al voleibalistilor alb-albastri se nimereste fix in mijlocul saptamanii. In weekend n-au fost multi iubitori de volei in Sala Polivalenta. Sa speram ca intalnirea cu turcii de la Fenerbahce ii va face mai interesati pe craioveni. Dar si mai generosi cu aplauzele si cu  incurajarile.

Ar merita din plin echipa de volei, dupa ce a fost prima echipa craioveana care a castigat un titlu dupa refacerea Salii Polivalente.

In 2016 am fost in Sala Polivalenta cand SCM U Craiova s-a intors cu primul titlu de campioana a Romaniei la volei masculin.

Era pe 27 Aprilie 2016, iar prezentarea cupei de campioni s-a facut imediat dupa meciul de handbal.

Ca urmare a titlului de campioana a Romaniei au venit si meciurile internationale. Am fost la cateva meciuri interesante, cu adversari mult mai puternici decat echipa din Banie.

In 2022, dupa 2 ani de pandemie si rezultate nu la fel de stralucitoare, SCM Craiova joaca din nou in cupele europene.

SCM U Craiova vs Fenerbahce HDI Sigorta

Miercuri, 9 Noiembrie de la ora 18:00, craiovenii dau piept cu turcii de la Fenerbahce HDI Sigorta in CEV Cup.

CEV Cup la Craiova, Miercuri 9 Noiembrie ora 18:00

Hai la Sala Polivalenta. Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.