Emilentul – blog-review

Emilentul Blog Review avem azi pe ordinea de zi blogosferica.

Emilentul Blog Review

Pentru ca a ghicit cele mai multe raspunsuri la spanzuratoarea-electorala, azi are onoarea sa fie subiect de blog-review.

Emilentul Blog Review

Este vorba despre Emil – studentul minune, ce studiaza sociologie si-n manele o transpune šŸ™‚ Ca teza de doctorat, ca sa fie si mai minunat.

Pe cat de negru este blogul lui, pe atat de luminos este Emilentul, iar optimismul lui este contagios. Acesta este Emil asa cum l-amĀ vazut offline la primul blog-meet in Bucuresti: mare om, mare caracter.

Dar sa trecem si la blog, care este la fel de narcisist precum stapanul šŸ™‚Ā Blogul lui Emil incepe cu PR Google si ZeList la vedere si se incheie cu salutari blogosferice pe post de la revedere.

Daca vreti sa scrieti un guest-post, blogul lui Emil este mama guest-posturilor šŸ™‚Ā In general este o gazda buna, oferta lui de gazduire a unui link in blog-roll find de 2 luni, dupa care cere reciprocitate la link-exchange.

Emilentul scrie articole lungi. Dar lungi, nu asa. Pai daca el este mare, cred ca i-ar sta si rau cu niste articole mici.

Insa ca sa nu adormim pe parcursul articolelor lungi ne trezeste cu cateva tipete šŸ˜‰ Da, foloseste CAPS LOCK de multe ori. Da’ ce-ai bre, de ce tipi la noi. Daca nu stiti, in online folosirea majusculelor inseamna ca tipi mesajul pe care vrei sa-l transmiti.

Emilentul tipa in propozitii intregi. In rest are un stil odihnitor, contrabalansat de argumentatii lungi si punctuale.

De multe ori incearca sa fie glumet. Cateodata ii si iese šŸ™‚

As scrie pana maine despre blogul lui Emil, dar nu vreau sa am articole mai lungi decat ale lui šŸ™‚ Asa ca va invit sa-i cititi blogul. Aveti ce alege, deoarece scrie pe o multitudine de subiecte, de obicei la obiect.

Salutari blogosferice!

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.