Mono(b)log Regal

Am explicat mai demult semnificatia regalului, azi am sa fac si legatura cu un monologu regal.

monoblog cu expresii monoblog de grup monoblog asociator monoblog de concurs monoblog de 3xconcurs monoblog regal

Monoblog regal

La precedenta intalnire cu ASR Principele Radu al Romaniei am asistat la o lansare de carte. Formatul evenimentului a fost sub forma de monolog al autorului – ASR Principele Radu – urmat de o discutie libera cu cei prezenti.

Profit de mono(b)logul de azi pentru a anunta o lansare de carte regala la Craiova: “Ana. Portretul Reginei” de ASR Principele Radu.

Ana. Portretul Reginei

Lansarea va avea loc Vineri, 15 Martie, incepand cu ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”. Alături de Alteţa Sa Regală Principele Radu al României, va lua cuvântul prof. dr. Sorin Damean, iar oficiile de gazdă vor fi făcute de Lucian Dindirică, Director al Bibliotecii Judeţene.

Majestatea Sa Regina Ana a României implineste anul acesta nouazeci de ani. Devine astfel cea mai longevivă consoartă de voievod sau rege din istoria României. Iar volumul de fata este un dar pentru sotia Majestatii Sale Regelui Mihai I, figură emblematică a istoriei naţionale contemporane.

In cele 177 de pagini, veti putea citi despre copilaria si adolescenta Reginei, viata de familie, devotamentul fata de Tara.

Evenimentul este prefatat de prelegerea „Libertate si Dezvoltare”, la Universitatea din Craiova. Prelegerea va avea loc la ora 15:00, in Amfiteatrul „Dragan” (sala 444). Aceasta prelegere este cea cu numarul patru dintr-un ciclu de intalniri cu studentii din centrul universitar craiovean si Alteta Sa Regala.

Ambele evenimente sunt sprijinite de Asociatia Euro-Agora Craiova.

Spor Regal!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.