Cum vi se pare Caravana Cunoasterii?

Cum vi se pare Caravana Cunoasterii?
Am primit azi pe FB o informatie despre un proiect de caravana a cunoasterii si rugamintea de a sprijini acest proiect. Proiectul poate fi sprijinit cu un vot sau scriind despre aceasta initiativa 🙂

Poate si sub influenta SuperBlog prima data mi-au sarit in ochi cuvintele cheie: multidimensionalitate, stringuri, holograme, realitatea augmentativa, celule stem, unde cerebrale, nanotehnologie, calculatorul biologic, turism spatial, roboti etc.

Desi par din alta lume, acestea pot fi integrate pe mai multe paliere de cunoastere, incepand de la workshop-uri in cadrul „Scolii Altfel”.

Urmatorul nivel il reprezinta Master Class, un modul introductiv in cunoastere integrata, stiinta, tehnologie si dezvoltare personala.

Advanced Class este un modul avansat despre tendintele de ultima ora din cunoasterea integrata dar si alternative concrete pentru cariera.

Nobel Class este numele modulului practic care se desfasoara in centre de stiinta si tehnologie din Europa, America si Asia si se finalizeaza cu proiecte practice.

Mai multe detalii gasiti la Caravana Cunoasterii.

Cum vi se pare?

Spor descoperitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.