Social Media Summit 2019, pe scurt SMS Biz la Bucuresti

Daca n-ai aflat inca despre Social Media Summit 2019, te las cu impresiile din 2015, 2016, 2017 si 2018. Evenimentul este organizat de Revista Biz si pentru mine inseamna deschiderea sezonului de conferinte.

Social Media Summit 2019

Fata de anii trecuti, Social Media Summit 2019 este urmat de o gala de premiere a brandurilor si oamenilor din Social Media. Si locatia este noua, SMS Biz desfasurandu-se pe 27 Februarie la noua Sala Dalles.

SMS Biz Bucuresti

Daca stii deja ce inseamna acest eveniment, nu mai amana inscrierea.

De ce merg la Social Media Summit 2019

In primul rand pentru ca de fiecare data am aflat informatii valoroase. Puse in context la inceput de an si mai ales puse in practica, m-au ajutat. Multe dintre noutatile de la SMS Biz au reprezentat puncte de pornire ale unor proiecte. Sau imbunatatirea unor proiecte existente.

In al doilea rand merg la Social Media Summit 2019 pentru speakeri si pentru formatul evenimentului. Debate-ul deja traditional dezvaluie cu gura specialistilor intrebari si raspunsuri pentru multi dintre participanti.

debate Social Media Summit Bucuresti

Nu in ultimul rand vin pentru socializare si pentru a simti aerul Social Media din 2019. Pe langa trenduri si clasamente, mie mi se pare esential sa iei pulsul online-ului. Mai ales offline.

Programul este cel putin interesant iar orarul este unul inedit. Ce sa mai zic despre speakeri, ca abia astept sa-i aud. Am observat ca este vorba despre foarte multi tineri. Ceea ce este absolut normal pentru un domeniu tanar cum este social media. Ei bine, de la acesti tineri de succes astept sa retin cateva idei notabile, pe care sa le si aplic.

Mai zic doar o intrebare simpla, legata de socializare. Cu cine ma vad la Social Media Summit 2019, pe 27 Februarie, la noua Sala Dalles?

Nu pot sa inchei inainte de a adresa un gand bun Martei Usurelu. Pentru evenimentele valoroase pe care le imagineaza si pentru creativitatea cu care ma impresioneaza de fiecare data.

Spor participator!

4 Comments

    • Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.