Concurs fulger: 2 vouchere Wizz Air

Concurs fulger: 2 vouchere Wizz Air
V-am spus cum am capatat┬á2 vouchere Wizzair. Din pacate, pentru perioada in care vreau eu sa calatoresc cu WizzAir in 2015, nu sunt inca scoase la rezervare biletele ­čÖü

Vouchere pot fi utilizate pana pe 31 August (inclusiv), pentru rezervari in 2014 si 2015. Nu vreau sa se piarda, asa ca sper sa fie cineva mai norocos decat mine. Va invit la un concurs fulger, norocosul/norocoasa fiind sarcina lui…┬áRandom.

Concursul incepe Sambata 30 August 2014, ora 08:00 si se incheie tot Sambata (ca de-aia e fulger :), la ora 20:00. La ora 22:00 Random decide castigatorul, iar Duminica inmanez voucherele norocosului, care trebuie sa se miste repede si sa le foloseasca pana nu trecem in Septembrie.

Pentru ca sunt 2 vouchere de castigat, conditiile de participare sunt tot doua:
  • Va abonati la postarile de pe blog, prin e-mail. Gasiti in coloana din dreapta, partea evidentiata in imagine. Abonare blog prin e-mail, ┬áintroduceti adresa voastra de e-mail, verificati e-mail-ul ┬á(inclusiv in Spam) si activati abonarea, apoi┬átreceti la pasul 2.┬á
    abonare pe e-mail la articolele de pe blog
  • Postati un comentariu la sfarsitul acestui articol, astfel incat sa fac legatura dintre numele din e-mail cu care v-ati abonat si numele vostru real.

Spor castigator!

Update:
Din pacate voucherele au expirat si n-am avut niciun doritor ­čÖü

Deoarece pana la ora inchiderii concursului nu s-a inscris niciun doritor, primul comentator care indeplineste cele 2 conditii de participare este declarat castigator.

P.S. 1
Participantii trebuie sa fie (d)in Craiova, tot din 2 motive:

  • Voucherele sunt pentru plecari WizzAir din Craiova,
  • Duminica trebuie sa inmanez cele 2 vouchere in Craiova (pot sa le transmit si prin e-mail, la o adica, dar plecarea tot din Craiova va fi).
P.S.2
Daca nu sunt folosite pentru rezervari cel tarziu pe 31 August, vouchere isi pierd valabilitatea ­čÖü


Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.