Plan pt. mini-vacanta de 1 Decembrie?

Plan pt. mini-vacanta de 1 Decembrie? SUBCARPATI
Se aduna 4 zile de mini-vacanta, asa ca incet-incet se prefigureaza si programul ­čÖé Azi, Sambata, m-ar tenta Sarbatoarea SUBCARPATI la Craiova.

Duminica la pranz ma prezint cu steagul alb-albastru si cu vocea din dotare la volei in Sala Polivalenta, unde SCM Craiova joaca cu VCM Zalau.

SCM Craiova joaca cu VCM Zalau
Luni ma gandesc sa sarbatoresc Sf. Andrei la teatru.
Sf. Andrei la teatru
Ma atrage ÔÇ×Noaptea lupilorÔÇŁ, o creatie originala nascuta ├«n urma cercetarii obiceiurilor si traditiilor rom├ónesti, ├«ntre care Noaptea Sf├óntului Andrei, care evidentiaza spiritul ludic al comunitatilor traditionale. Aceasta piesa va fi jucata de studentii ciclului de Master.

Marti am de gand sa merg la defilarea de 1 Decembrie din centru, apoi sa intampin trenul regal la Craiova. Am mai fost prezent la venirea Familiei Regale la Craiova cu trenul, dar nu chiar in Ziua Nationala a Romaniei.
trenul regal la Craiova
Va urma o intalnire blogosferica despre care va spun doar ca e plina de surprize, pe care le veti descoperi apoi pe blog ­čÖé

Si chiar daca Miercuri nu mai este mini-vacanta, sarbatorim cu inca un meci, de data asta de volei international┬ási cu… Hai Craiova!
volei international
Programul vostru cum arata? Hai cu propunerile pentru Craiova, ca de plecat in alte parti n-am de gand ­čÖé

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.