Hai ca incepem luna bine, cu Miercurea fara carne de Ziua Copilului. Am bagat si cateva capsunici de la tara, cu gust de copilarie iar restul meniului il vedeti in continuare.
Pentru de dimineata am avut unt pe paine cu Grana Padano de la Delaco.
La pranz am zis sa profit cat inca mai exista ceapa si usturoi verde, asa ca am facut un Clompi de sezon,
alaturi de o salata plina de culori si de sanatate. #salatate sa fie!
Seara ma pregatesc pentru o ciorba de fasole cu mamaliguta si usturoi verde, vine si poza mai tarziu.
Pofta buna fara carne!
P.S.
Daca poftiti la cartofi aurii la cuptor, va rog sa dati o fuga la Camelia š
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Formatia Bucuresti
nu cred ca am mancat vreodata ciorba cu mamaliga…nu-mi pot imagina gustul, dar Clompi arata senzational :X
Daniel Botea
Eu as manca mamaliga cu orice fel de ciorba, mi se pare o combinatie perfecta. Clompi nu doar arata senzational š