Alergare caritabila la Craiova pentru Spitalul Copiilor

Chiar daca eu am fost la Semimaraton Brasov, colegii s-au strans la alergare caritabila la Craiova, banii fiind adunati pentru Spitalul Copiilor.

soare si alergare caritabila la Craiova

Alergare caritabila la Craiova si-n Aprilie

M-am bucurat sa vad ca au fost 25 de suflete mari care au alergat si au donat pentru constructia spitalului.

poza de grup pe 1 Aprilie

In primul rand m-am bucurat pentru ei, pentru ca au facut miscare in aer curat. Apoi, m-am bucurat cand i-am vazut cu zambetul pe buze in alergare caritabila la Craiova.

bucurie in alergare

Acesta este spiritul evenimentului Alerg pentru Spitalul Copiilor. Nu este un cros sau o intrecere. Fiecare alearga sau merge cat vrea si doneaza cat poate. Aceasta a fost ideea de la care a plecat Asociatia 1 Leu atunci cand a inceput proiectul.

Cel mai mult ma bucura faptul ca s-a format deja un nucleu de oameni cu suflet mare, care spun prezent in prima Sambata din fiecare luna. Si chiar daca eu am fost prezent la Brasov, ei au alergat in Craiova si au strans 251 de lei.

251 lei pentru Spitalul Copiilor

Felicitari tuturor! Multumesc John pentru implicare! Chiar daca nu alearga din cauza genunchiului, John a facut poze, i-a incurajat de pe bicicleta si a coordonat evenimentul in lipsa mea. Pana la urmatoarea alergare caritabila din Craiova va las cu imagini in alergare din 1 Aprilie.

Alerg pentru Spitalul Copiilor in Romania

In prima Sambata din fiecare luna se alerga in mai multe orase din tara. Suma de bani stransa pana acum la nivel national este de 579500 Lei si orice leu in plus este un pas inainte. Aceasta a fost si ideea proiectului, pe care o gasiti povestita in Prosport

Totul se face pe baza de voluntariat, nefiind persoane platite de asociatie pentru a strange acesti bani.

Monede pentru Spitalul Copiilor

A propos de strangerea banilor, o alta metoda de mediatizare a evenimentului a fost adunarea de monede. Initial mi s-a parut ca nu inseamna mare lucru, insa sunt mai multi oameni care pot sa aduca o punguta de monede decat sa alerge. Asa am reusit sa adunam 53 de kilograme de monede in Decembrie

O moneda nu inseamna mare lucru, dar 53 de kilograme echivaleaza cu sumele stranse in cateva luni de alergare caritabila.

Marina Baluta

Alergarile si strangerile de monede au fost cele 2 modalitati de strangere de fonduri gasite pana acum. Pentru cei care nu alearga si n-au monede, exista si posibilitatea de a ajuta proiectul cu donatii online.

Spor donator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.