Vinul Moldovei, vin de sarbatoare in fiecare zi, promotie pana pe 22 Ianuarie

Ziceam eu ca nu se termina asa repede sarbatorile de iarna. Cel putin pana la Sf. Ion am tot sarbatorit, dar cred ca am si cobit 🙂 Pentru a ramane in atmosfera sarbatorilor, Vineri am in program concert extraordinar de Anul Nou. Pana atunci insa am primit ieri un cadou de la Vinul Moldovei. Sa fie exact de Sfantul Ion, sa fie fix de Craciun pe vechiul rit, e binevinit 🙂

Vinul Moldovei pentru a sarbatori in fiecare zi

Inca n-am renuntat la bradul de Craciun. Tot mai sper sa mai ninga si pe urma il strang. Insa pana va veni momentul, continui sarbatorile si antrenamentul 🙂

Spuneam ca am primit de Mos Nicolae o lustra din sticle de vin, iar de Craciun un pahar de vin foarte incapator. Doar vinurile mai lipseau, ca in rest infrastructura era pregatita.

Vinul Moldovei, o legenda vie

Au venit si vinurile, cu un mesaj de sarbatoare de la Wine of Moldova. Nu cred ca stiau  de paharul meu „marisor”, pentru ca mi-au mai trimis unul normal. Ca-i mai mare, ca-i mai mic, conteaza ca experientele memorabile incep intotdeauna cu un pahar de vin.

mesaj de sarbatori de la Wine of Moldova

Sticlele n-au sosit singure, ci insotite de:

  • termometru digital,
  • harta vinului din Republica Moldova,
  • ghid enoturistic,
  • catalog cu vinuri moldovenesti premiate la competitiile internationale.

Inca nu le-am degustat, insa va puteti bucura si voi de vinuri moldovenesti si chiar de un termometru digital cadou, daca profitati de promotie pana pe 22 Ianuarie.

Promotie la Vinul Moldovei pana pe 22 Ianuarie 2021

Descopera vinuri moldovenesti cu preturi promotionale si cadouri digitale

Wine of Moldova este brandul de tara al producatorilor de vinuri din Republica Moldova. Este o marca inregistrată sustinută de Oficiul National al Viei si Vinului de peste Prut. Gasesti colectia de vinuri din Republica Moldova la Top Drinks, cu preturi promotionale si termometru digital cadou pana pe 22 Ianuarie.

Vinurile primite de mine sunt din zonele viticole Valul lui Traian si Stefan Voda.

Vinul Moldovei din 2 regiuni de peste Prut

Poti alege vinuri de peste Prut de la cele 14 crame moldovenesti prezente in promotie. Astfel, la 6 sticle de vinuri din Republica Moldova, cumparate la preturi promotionale, primesti cadou un termometru digital.

Asa te poti bucuri de vinuri la temperatura ideala, de preturi bune si de transport gratuit la comenzi de peste 250 lei. Mai spun doar ca din fiecare zi poti sa faci sarbatoare, insa promotie este doar pana pe 22 Ianuarie.

Hai sa vorbim pe indelete dupa ce degustam cateva vinuri moldovenesti 🙂

Spor degustator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.