Sa incepem sa multumim pe 11 Ianuarie. Si-n zilele urmatoare

Daca nu stiati, azi este International Thank You Day. Adica inca un prilej ca sa ne aducem aminte sa multumim. Dar sa le luam pe rand.

sa multumim frumos

Multumim fetelor!

In primul rand vreau sa multumim fetelor de la SCM Craiova pentru debutul victorios in 2018 in Liga Florilor. N-a fost deloc usor, avand in vedere deplasarea de la Brest si accidentarile din lot.

Chiar si asa, victoria a fost o prioritate pentru SCM Craiova si un obiectiv indeplinit. In prima repriza au fost goluri multe dar si multe ratari asa ca la pauza a fost doar 13 – 12 pentru Craiova.

gol Bobana Klikovac

Insa in partea a doua craiovencele s-au aparat mai bine si au inscris mai mult.

apara Yuliya Dumanska

S-a incheiat 29 – 24 pentru Craiova, vestea buna fiind ca nu au mai fost accidentari si ca au marcat majoritatea jucatoarelor.

Ana Maria Ticu a marcat perfect si simplu din loviturile de la 7 m si din actiune, inscriind de 8 ori. Cristina Zamfir Florianu si Zeljka Nikolic au marcat de 5 ori fiecare iar Bobana a inscris si ea de 3 ori.

Valentina Ardean, Andreea Radoi si Teodora Popescu au reusit dubla iar Pati si Lorena Stoican au inscris cate 1 gol. In ultima parte a meciului s-a dat credit jucatoarelor tinere, victoria fiind asigurata deja.

Multumim fetelor! Bafta Sambata cu danezele de la Randers in Cupa EHF! La randul lor fetele au multumit publicului din Sala Polivalenta Craiova.

Multumim fetelor de la SCM Craiova!

Au fost ceva spectatori la handbal pentru ora 17:30 din timpul saptamanii.

Sala Polivalenta din Craiova

Sper ca Sambata sa fie sala plina.

Multumim din inima partidului?

Pana la multumirile partinice as vrea sa multumim camerelor de supraveghere care #rezista la initiativele parlamentare. Asa s-a aflat despre pedofilul din lift si asa l-au si identificat.

Apoi ar trebui sa multumim inca o data camerelor de luat vederi care au evidentiat ce personaj jalnic este in fruntea Ministerului de Interne in Romania.

Bombonica de pe coliva a fost cererea de demisie solicitata unui sef din MAI, desi pedofilul era un politist in libera circulatie la alt departament.

Blonda de la interne este aceeasi persoana care la inceputul protestelor de anul trecut facuse lista cu liderii de opinie.

Iar anul acesta il critica pe „seful de la omoruri” care atragea atentia ca renuntarea la camere de supraveghere ne intoarce in epoca de piatra a justitiei.

Pe lista implinirilor marete ale duamnei se numara realizari gramaticale pe care nu le mai amintesc cu nume si pronume.

Sper #decat sa nu MAI inlocuiasca blonda cu vreun admolestat care-l sustine neconditionat pe Dracnea in deplasarile la DNA.

Multumiri si catre Australia

Multumim fetelor de la tenis, care mentin tricolorul pe baricade in turneul de la Hobart. Si daca Monica Niculescu a parasit turneul neinfranta dar accidentata, Mihaela Buzarnescu a „accidentat-o” azi pe Riske in 2 seturi si joaca semifinala la Hobart.

Mihaela Buzarnescu la Hobart

 

Eu am mai multumit si-n 2016 si-n 2017. Voi cui multumiti azi? Dar ce v-ar multumi daca s-ar mai intampla azi, pe 11 Ianuarie?

Spor multumitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.