Dragavei la Miercurea fara carne

Bine am revenit la Miercurea fara carne. Pe ordinea de zi, dragavei de primavara, sa simtim viata de-afara ­čÖé

Pentru de dimineata as fi putut sa am micul dejun pe suportul dragaveiului. Cu un pic de ulei (de masline) si otet balsamic, cred ca ar fi dat chiar bine. M-am multumit insa cu ou ochi, zacusca pe paine cu maia (prajita), ceapa verde si ridichi rosii.

mic dejun

In intervalul dulce (09:00 – 11:00) am prestat un ceai de Aloe Vera (si inca 10 plante medicinale) plus traditionala patratica de ciocolata neagra.

Ciorba de dragavei

La pranz am savurat o ciorba de dragavei, cu oua printre ei ­čÖé Dragaveiul este majoritar dar se mai vad pe-acolo rosii sau morcovi. Si ulei de masline.

ciorba de dragavei

Nu este prima data cand bag primavara in meniu cu ingrediente de sezon. Mai ales ca il gasim peste tot, din gradini si parcuri si pana-n piata.

Seara a fost mai devreme pe motiv de handbal, astfel ca inainte de 17:00 am incercat o mancare de dragavei. Dar nu oricum ci, pe paine (cu maia) prajita si „aschii” de branza.

mancare de dragavei

Cam atat! Dragavi-v-as si n-am cum, mai mult de-atat.

Poate cu o prajitura pe baza acestui ingredient minune, care are multe beneficii pentru sanatate.

Pofta buna fara carne!

Save

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.