Dupa Paste se cere Miercurea fara carne mai multe zile la rand :)

In mini-vacanta de la Valencia n-am tinut cont de Miercurea fara carne. Asa se intampla in vacanta, m-am bucurat de moment, n-am mai scris pe blog si am mancat fara restrictii inainte de Paste.

A fost un fel de antrenament pentru Paste, ca sa nu obosesc de atata miel, drob, gratare, vin si bere 🙂 Dar au trecut si sarbatorile pascale iar acum revin spasit la Miercurea fara carne.

Pentru de dimineata am avut un mic dejun multicolor. Oua rosii si albastre, mustar, ardei rosu cu humus si ceapa verde.

mic dejun multicolor

Am revenit si la ceaiul si patratica de ciocolata din intervalul dulce 09:00 – 11:00.

La pranz imi era dor de o ciorba de legume, desi am mancat si ieri si mai mananc si maine. N-am prea mancat ciorba in Aprilie asa ca acum recuperez.

ciorba de legume

Am completat ciorba cu ciuperci la gratar si mamaliguta.

ciuperci la gratar

Seara am mancat in sfarsit o salata de primavara, cu ingrediente care au inceput sa prinda gust. Adica salata verde, spanac verde, ceapa verde, ridichi rosii, masline de Thassos, rosii, ulei de masline si otet balsamic.

salata de primavara la Miercurea fara carne

Am faramitat si niste branza maturata de oaie si capra, ca sa fie si mai gustoasa 🙂

Pofta buna fara carne!

2 Comments

  1. Gel insecticid
    • Daniel Botea

Leave a Reply