In mini-vacanta de la Valencia n-am tinut cont de Miercurea fara carne. Asa se intampla in vacanta, m-am bucurat de moment, n-am mai scris pe blog si am mancat fara restrictii inainte de Paste.
A fost un fel de antrenament pentru Paste, ca sa nu obosesc de atata miel, drob, gratare, vin si bere 🙂 Dar au trecut si sarbatorile pascale iar acum revin spasit la Miercurea fara carne.
Pentru de dimineata am avut un mic dejun multicolor. Oua rosii si albastre, mustar, ardei rosu cu humus si ceapa verde.
Am revenit si la ceaiul si patratica de ciocolata din intervalul dulce 09:00 – 11:00.
La pranz imi era dor de o ciorba de legume, desi am mancat si ieri si mai mananc si maine. N-am prea mancat ciorba in Aprilie asa ca acum recuperez.
Am completat ciorba cu ciuperci la gratar si mamaliguta.
Seara am mancat in sfarsit o salata de primavara, cu ingrediente care au inceput sa prinda gust. Adica salata verde, spanac verde, ceapa verde, ridichi rosii, masline de Thassos, rosii, ulei de masline si otet balsamic.
Am faramitat si niste branza maturata de oaie si capra, ca sa fie si mai gustoasa 🙂
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Gel insecticid
Noi inca nu am terminat mancarea de Paste, dar cum o terminam eu nu cred ca o sa tin miercurea fara carne vreo saptamana.
Daniel Botea
Nici daca s-a dat cantarul peste cap? 🙂