Drumurile noastre toate se vor… autostrada

Ieri am fost fost in delegatie, de la Craiova la Arad. Si inapoi. Distanta de aproximativ 380 km am parcurs-o la dus in 5 ore, din care ultima parte pe A6 si A1. La intoarcere am facut un pic mai mult, pe motiv de intuneric si pauza de masa. Concluzia: drumurile noastre toate ar putea fi nestresante… daca am avea mai multe autostrazi.

Craiova - Arad

Drumurile noastre toate sunt autostrazi… declarate

In timp ce mergeam spre Arad am auzit la radio declaratia Ministrului Trasporturilor referitoare la faptul ca exista front de lucru pe toate santierele. Am mai auzit de la altii inaintea lui ca se vor face nu’s cate sute de km de autostrada. Nu va mai cred mah, pana nu merg pe autostrada pe care o tot promiteti.

Deocamdata observ ca de cate ori ma duc in vacanta in Grecia, drumul este de la an la an mai rapid. Mai fac bulgarii o portiune de autostrada dar nici grecii nu se lasa mai prejos. Asa se face ca in urma cu 2 ani, cand am fost ultima data in Thassos, am ajuns atat de repede incat am avut timp si de plaja de seara.

Anul trecut am fost in vacanta in Italia si Germania. Vazand cati km de autostrada prin tuneluri au italienii, ma tot gandesc in zona de ses prin Romania ar fi mai usor.

Si-atunci ce sa inteleg, ca e caracatita mai mare la noi?

Anul asta merg din nou in Grecia si parca vad ca ajung si mai bine. Pana atunci le urez de dulce si de bine celor de la noi, care numara kilometrii de autostrada din doi in doi.

Drumurile noastre toate… la My Orange

Pana cand vom avea de castigat din avantajele mersului de autostrada, drumurile noastre toate pot duce la My Orange. Aici avem de castigat un vehicul de-asta selenar, Renault Twizy electric, sau 15 Pegas Strada, mai pamantene.Drumurile noastre toate My OrangeNu suntem inca pregatiti pentru Ez Go dar pe unde sa mergem cu bicicleta sau cu un electric mai mic.

Regulamentul este aici, trebuie doar sa aveti un numar de telefon Orange, abonament sau cartela, si sa participati la concurs.

Ce credeti, sunt sanse mai mari sa castigam aici sau sa mergem in curand pe o autostrada noua?

Spor castigator!

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.