Hospice Casa Sperantei si 3 piloti care isi doneaza cursele

Ca tot vorbeam ieri despre Robert Cadar la Webstock, imi amintesc ca ne-am intalnit si la Brasov. S-a nimerit ca la Blog Meet sa vina direct de la o alergarea caritabila Hospice Casa Sperantei. Si tot din intamplare, langa el la masa s-a nimerit o colega care fusese voluntar Hospice la acelasi eveniment caritabil.

Romanticu Robert Cadar la Brasov Blog Meet

Hospice Casa Sperantei in sprijinul copiilor

In memoria lui Robert si pentru a ajuta o cauza nobila, revin la subiectul copiilor de la Hospice. Fundatia Hospice Casa Sperantei ofera alinare si confort copiilor si adultilor care infrunta o boala incurabila. Si nu de azi de ieri, ci de 26 de ani.

In 2017 Hospice a ingrijit peste 4000 de pacienti in toate centrele din Brasov, Bucuresti, Fagaras si Zarnesti. Insa la nivel national nevoia estimata de ingrijire paliativa este de 170000 de pacienti.

De data aceasta in sprijinul suferinzilor de la Hospice Casa Sperantei s-au oferit voluntar 3 piloti. Acestia participa la Trofeul Opel – Campionatul National de Viteza in Coasta de la Brasov. Si isi doneaza cursele in sprijinul copiilor care sufera de boli incurabile.

Targetul lor este sa stranga 10000 lei. Deocamdata, din 51 de donatii s-au adunat 3990 lei. Dar mai sunt inca 4 zile in care poti dona si tu.

Cei trei piloti care isi doneaza cursele la Trofeul Opel

Trofeul Opel se desfasoara la Brasov in zilele de 13 si 14 Octombrie 2018, cu peste 80 de concurenti. Si cu un numar mare de spectatori. Care sunt invitati sa nu stea spectatori si sa ajute efortul fundatiei Hospice Casa Sperantei.

Iata cine sunt cei 3 piloti.

concuram pentru Hospice Casa Sperantei

Emil Ghinea are 39 de ani, este din Mangalia si conduce un Renault Clio RS V6 Trophy unicat in Romania. A castigat locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului.

Andrei si Silviu Dumitrescu sunt frati. Andrei conduce un monopost Tatuus. A castigat cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza în Coastă Dunlop 2018. Silviu conduce un bipost Osella. In aceasta toamna a urcat pe podiumul Cupei Gorjului de la Ranca.

In speranta ca inainte de cursa va veti numara printe donatori, va multumesc in avans si va invit sa contribuiti. Poti dona de la 30 lei pana la 300 lei. Sau orice alta suma cu care poti sa ajuti,  in limita posibilitatilor.

Iti poti lasa numele sau poti dona sub anonimat. La fel de bine cum poti lasa un mesaj organizatorilor.

Spor strangator!

Save

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.