Nu e prima data cand am Clompi sau leurda la Miercurea fara carne, si nici macar cand experimentez Clompi cu leurda. Dar nu m-am oprit aici.
Clompi cu leurda inca de dimineata
Pentru de dimineata am facut Clompi cu leurda. Adica pe langa oua de tara si branza (tot de tara), am tocat in compozitie si leurda. Am copt-o in tigaia de clatite. Apoi am intors-o (exact ca pe clatita) si i-am mai pus deasupra fasii subtiri de branza.
Cu capacul pus, branza s-a topit. Am mai decorat cu sos de rosii, iar de jur imprejur am pus rosii cherry.
Nu-i asa ca arata bine?
Pana la pranz, in intervalul dulce 09:00 – 11:00 am mai avut parte de mere rosii si ciocolata neagra. Din pacate am uitat sa le imortalizez inainte de a le decima 🙂
La pranz am apelat la un trio. Orez asiatic, salata de varza si ciuperci la gratar.
Nici ca mi-a mai trebuit altceva.
Pana mai pe seara, cand dupa un concert SoNoRo extraordinar si un pahar de vin, am revenit din nou la leurda.
De data asta, la cina am avut ciorba de verdeturi. Adica dragavei, spanac, leurda, loboda si alte cele. Au mai fost si ceva cartofi, iar pentru decor am pus lapte batut.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei