Sper ca ati avut sarbatori incantatoare. Mai sper ca dupa atatea gratare si indestulare, Miercurea fara carne e chiar o necesitate. In ceea ce ma priveste am mai redus consistenta meselor, am mai si alergat iar azi am bagat ciorba de loboda. Usor detoxifiator, asa ca de primavara ploioasa si mofturoasa 🙂
Pentru de dimineata am inceput cu 2 ture de parc. Aer curat dupa ploaie, un pic racoare si vant, dar am izbandit. Dupa cei 4,4 km alergati, a intrat micul dejun singur.
Salata de vinete si zacusca de 2 feluri, de ciuperci si de vinete. Hai sa va vad daca le deosebiti pe felia de paine. Le-am punctat cu masline de Thassos.
Am mai completat cu ridichi rosii si cu o ceapa verde si asta a fost.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat mar rosu si ciocolata neagra.
Ciorba de loboda la Miercurea fara carne
Ca sa nu se supere nimeni, ciorba de loboda a fost si din cea rosie si din cea verde. I-a mai pus doamna mea morcov si ce radacinoase a mai avut prin frigider si gata. Si-un cartof si-a gasit loc in ciorba 🙂
Eu doar am decorat cu lapte batut, ca sa fie un pic mai acra. Si am mancat-o cu mamaliga facuta in casa, cu malai de la tara.
Si da, reminescente de la Pasti si de la ziua mea, eclere ecleruri facute in casa. Care gura apa va lasa 🙂
Pentru les connaisseurs care au fost cu mine in armata sau pe la chefurile din liceu si facultate.
Daca nu le stiti, va invita Camelia la o prajitura cu foi din albus.
Seara ma pregatesc pentru o salata orientala, cu ceapa verde, marar, patrunjel, masline de Thassos si oua de Paste 🙂
Si neaparat lamaie si ulei de masline, combinatia castigatoare pentru mese sanatoase.
Ar merge si-o hamsie dar na, e Miercurea fara carne si sare din meniu 🙂
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
No Responses