Ciorba de loboda la Miercurea fara carne

Sper ca ati avut sarbatori incantatoare. Mai sper ca dupa atatea gratare si indestulare, Miercurea fara carne e chiar o necesitate. In ceea ce ma priveste am mai redus consistenta meselor, am mai si alergat iar azi am bagat ciorba de loboda. Usor detoxifiator, asa ca de primavara ploioasa si mofturoasa 🙂

Pentru de dimineata am inceput cu 2 ture de parc. Aer curat dupa ploaie, un pic racoare si vant, dar am izbandit. Dupa cei 4,4 km alergati, a intrat micul dejun singur.

Salata de vinete si zacusca de 2 feluri, de ciuperci si de vinete. Hai sa va vad daca le deosebiti pe felia de paine. Le-am punctat cu masline de Thassos.

Mic dejun de Mai

Am mai completat cu ridichi rosii si cu o ceapa verde si asta a fost.

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat mar rosu si ciocolata neagra.

mar rosu si ciocolata neagra

Ciorba de loboda la Miercurea fara carne

Ca sa nu se supere nimeni, ciorba de loboda a fost si din cea rosie si din cea verde. I-a mai pus doamna mea morcov si ce radacinoase a mai avut prin frigider si gata. Si-un cartof si-a gasit loc in ciorba 🙂

ciorba de loboda

Eu doar am decorat cu lapte batut, ca sa fie un pic mai acra. Si am mancat-o cu mamaliga facuta in casa, cu malai de la tara.

Si da, reminescente de la Pasti si de la ziua mea, eclere ecleruri facute in casa. Care gura apa va lasa 🙂

ecleruri de casa

Pentru les connaisseurs care au fost cu mine in armata sau pe la chefurile din liceu si facultate.

Daca nu le stiti, va invita Camelia la o prajitura cu foi din albus.

Seara ma pregatesc pentru o salata orientala, cu ceapa verde, marar, patrunjel, masline de Thassos si oua de Paste 🙂

salata orientala

Si neaparat lamaie si ulei de masline, combinatia castigatoare pentru mese sanatoase.

Ar merge si-o hamsie dar na, e Miercurea fara carne si sare din meniu 🙂

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.