Bine ati revenit la Miercurea fara carne de inceput de Octombrie. Azi habemus humus! Chiar de mai multe feluri, insa asta veti descoperi in randurile urmatoare.
Dimineata de azi a inceput un pic mai devreme, deoarece am fost sa-mi fac analizele periodice.
Adica n-am mancat imediat dupa ce m-am trezit, ci abia dupa ce-am revenit de la analize. Am zis sa folosesc cardul de sanatate si sa fac analize gratuite.
Insa… analizele au fost rapide, dar pana sa inregistreze la statistica operatiunea… mi s-au lungit urechile de foame. Bine macar ca nu s-a blocat sistemul.
Asa le-as dori celor care au luat spaga pentru acest sistem al casei de asigurari, ani de puscarie insumati de orele asteptate aiurea de pacienti. Atat, nimic mai mult!
Dar sa revenim la lucruri mai gustoase.
Humus inca de dimineata
Pentru de dimineata am avut 2 feluri de humus, unul simplu si altul cu busuioc. Am completat cu zacusca si guacamole, astfel incat sa fie mai multe culori si gusturi in farfurie.
Am mai pus sos de rosii si cateva masline cu oregano si mi-am revenit dupa dimineata intarziata de sistem.
Daca nu stiati care sunt beneficiile mixului de naut, pasta de susan, usturoi si ulei de masline numit humus, aflam de la Oana Cuzino. Tot de aici aflam ca humusul te poate ajuta daca vrei sa slabesti.
Probabil de la enervarea cu cardul de sanatate am si uitat sa imortalizez „intervalul dulce” 09:00 – 11:00. Insa a existat, asa cum va spuneam. Ciocolata canadiana si struguri negri. Adica resveratrol de doua ori.
La pranz am savurat legume pe gratar, cu mamaliguta si cartofi wedges.
Iar seara am incheiat-o cu o ciorba de legume facuta in casa.
Am mai luat si o gura de branza, ca sa mearga un pahar de vin alb de Bordeaux.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei