Lupta impotriva cancerului poate fi ajutata si de tine

Azi este Ziua Internationala a Cafelei. Nu prea beau eu cafea (am sorbit 8-9 cafele tot anul), insa am auzit astazi peste tot despre cafea. De ce nu? Daca tot bea lumea cafea, sa spuna ce fel de cafea prefera. Tot azi, pe 1 Octombrie este si Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului la Sân.

Dar na, e mai usor de vorbit despre lucruri frumoase. Insa daca ati putea sa ajutati cu ceva lupta impotriva cancerului la sân, v-ati alatura cauzei?

DreamLab si Fundatia Vodafone

Aplicatii peste aplicatii

Azi toata lumea are macar un telefon mobil, daca nu si mai multe. Majoritatea dintre noi avem smartphone, adica telefon inteligent. Pe care instalam tot felul de aplicatii mai mult sau mai putin inteligente. Unele ne ajuta, altele ne distreaza, fiecare dupa preferinte.

Ati auzit de FaceApp? Este aplicatia aia care-ti arata cum vei arata peste jde ani. Aici colegul Marius Mandache si-a imaginat ca facem un selfie si-n 2040.

FaceApp 2019-2040

Este o aplicatie faci(a)la, pentru amuzament.

Evident ca folosim si aplicatii mult mai serioase. Waze sau Navigator pentru circulatie, Plantsnap pentru recunoasterea plantelor sau Vivino pentru evaluarea unor vinuri. Am dat doar cateva exemple de aplicatii pe care le am instalate in telefon.

Dar daca ar fi vorba despre o aplicatie care poate salva vieti omenesti? Am instala-o cu aceeasi rapiditate cu care instalam aplicatiile de mai sus?

Ati auzit de DreamLab si lupta impotriva cancerului?

DreamLab este o aplicatie care ajuta lupta impotriva cancerului. Iar tu te poti alatura cauzei si poti ajuta in aceasta lupta. Chiar in timp ce dormi.

Puterea telefonului tau va fi folosita pentru lupta impotriva cancerului. Imagineaza-ti ca esti un mic pixel in imaginea generala cu aceasta lupta impotriva unei boli necrutatoare.

un mic pixel in lupta impotriva cancerului

Nu trebuie sa fii om de stiinta, ci doar un om care vrea sa ajute. Gasesti toate detalii despre aplicatia DreamLab la Fundatia Vodafone.

Iar daca iti e teama ca depasesti consumul de date, sa stii ca poti seta o limita lunara. DreamLab va utiliza telefonul tau pana cand este atinsa limita setata.

Insa pentru clienții Vodafone datele mobile pentru DreamLab sunt gratuite in reteaua din Romania. Acestea nu apar in factura si nu au niciun impact asupra datelor alocate lunar.

Fundatia Vodafone si cateva minunatii

Este doar una dintre minunatiile pe care le face Fundatia Vodafone. Iar acum, cu ajutorul tehnologiei si al implicarii noastre, putem fi parte a acestei idei minunate.

Urmaresc de mult timp activitatea Fundatiei Vodafone iar la cateva dintre initiative am luat parte.

Am donat de mai multe ori sange si m-am bucurat cand Fundatia Vodafone s-a implicat in modernizarea centrelor de transfuzie sanguinaO sansa pentru viata s-a numit initiativa si chiar a avut rezultate minunate.

Am participat si la Caravana SMURD, alta initiativa de aplaudat.

Scrisorile pentru Mos Craciun au adus zambete pe fetel copiilor din centrele sociale.

Nu in ultimul rand, Fundatia Vodafone s-a implicat in educatie pentru schimbare, prin scoala dupa scoala. Iar scoala din valiza a fost o alta initiativa pentru scolile din mediul rural.

Ei bine, mi se pare ca DreamLab este o incununare a tuturor programelor de sanatate, sociale si educationale de pana acum.

Aplicatia DreamLab si lupta impotriva cancerului

Tu ti-ai instalat aplicatia?

Spor ajutator!

Update:

Mi-am instalat aplicatia DreamLab si constat ca sunt printre cei 107 992 de visatori care s-au alaturat proiectului de cercetare.

DreamLab - lupta impotriva cancerului

Uite si urmatorii pasi, in care aflam inca o data cum functioneaza aplicatia.

Hai sa sustinem proiectul de cercetare

DreamLab ruleaza cat timp telefonul se incarca.

DreamLab - lupta impotriva cancerului

Poti seta cantitatea de date oferite lunar, insa pentru clientii Vodafone folosirea datelor mobile de catre DreamLab este gratuita in Romania.

DreamLab 250M

Poti alege chiar proiectul de cercetare pe care vrei sa-l ajuti.

DreamLab - lupta impotriva cancerului

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.