Nu prea ma omor eu cu dulciurile, insa azi am inceput ziua cu un chec facut in casa.
Chec „pentru de dimineata”
Checul a fost din acela adevarat, cu cacao si cu nuci. Facut cu oua si faina de la tara si cu tot ce trebuie. L-am completat cu lapte batut peste care am pus un pic de miere.
Am mai adaugat si-o branza Maasdam, peste care am insiruit otet balsamic concentrat.
Daca tot am inceput ziua dulce-acrisor, in intervalul dulce 09:00 – 11:00 am mai savurat o gutuie din gradina si o ciocolata neagra. Poza n-am mai facut, ca ma grabeam sa plec in delegatie.
Insa la intoarcerea din delegatie am facut poza la pizza fara carne, pe care am mancat-o la popas. La Andra mancam de obicei ciorba de burta si mici. Insa fiind Miercuri, azi am ales pizza fara carne facuta in cuptor cu lemne.
Buna si la timp, dupa o zi friguroasa si rece. A mers si o bere fara alcool, cum e obiceiul in delegatie.
Seara bag sigur niste muraturi, insa deocamdata nu stiu cu ce le voi asocia. M-ar tenta niste branza coapta cu un pic de praz, iar muraturile sa fie de completare.
Vedeti acum mai pe seara, dupa ce m-am intors de la meciul de handbal.
Insa inainte de meci am bagat un dovleac la cuptor, alune si ardei iute. Ca sa fi toate gusturile prezente.
Pana la meci, Brindusa mi-a facut pofta cu o placinta cu branza si urda. Pai de ce credeti ca am simtit nevoia de branza coapta pe langa muraturi 🙂
Cat timp s-a perpelit prazul, s-a topit si branza. Am pus si telemea de oaie si Maasdam. Dar dupa ce s-au copt, nu se mai cunoaste ce a fost initial 🙂
Daca ma gandesc bine, mai tarziu ar merge si un vin fiert. Ca sa iese din mine frigul unei zile mohorate si ploioase de toamna 🙂
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca eu sunt fan ciocolata neagra, Camelia va invita la prajitura cu ciocolata alba, dar fara zahar.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Aluculesei Brindusa
Sa ai pofta la asa meniu bogat!
Daniel Botea
A fos cu vart si indesat 🙂 Multumesc asijderea 🙂