Editura Dreams, locul in care visurile devin realitate scrisa

Daca intr-un an atat de greu ca 2020 exista persoane care si-au transformat visurile in realitate, asta este cea mai buna dovada ca se poate. Iar dovada este Editura Dreams, locul in care visurile devin realitate scrisa. Dar s-o luam cu inceputul.

Andreea

Pe Andreea o stiu din blogosfera craioveana. A participat la cateva dintre proiectele noastre, iar noi am mediatizat proiectul ei de care se ocupa singura atunci. Este vorba de terapie prin atingere, deoarece masaj ar fi prea putin spus. Ca sa intelegeti afirmatia fara sa fi experimentat un masaj, ar trebui sa stiti ce background are Andreea.

Andreea

Astfel, absolventa de psihologie a adunat urmatoarele experiente, nu neaparat in aceasta ordine:

  • Terapeut, tehnician maseur,
  • Certificare Masaj Lomi Lomi,
  • Certificare Masaj Indian Champissage,
  • Certificare Masaj Kobido Japonez,
  • Curs Qi Men,
  • Consultant Mian Xiang,
  • Consilier Dezvoltare Personala,
  • Consilier NLP Integrativ,
  • Formator.

Alin

Pe Alin il stiu din comunitatea SuperBlog si mai ales din intalnirile de la Gala. Ba a venit si la Craiova la o intalnire cu blogoltenii. N-am ratat momentul si dupa mini-blog meet l-am dus la un meci de handbal in EHF Cup, ca sa simta atmosfera olteneasca 🙂

debut cu victorie in 2019

Cred ca i-a priit experienta si atmosfera alb-albastra 🙂

Hai SCM Craiova

Zic asta pentru ca dupa o perioada s-a mutat in Craiova si s-a casatorit cu Andreea. Nu stiu cum s-au cunoscut sau cum s-au intalnit. Probabil este subiectul celei mai de succes carti a vietii lor, indiferent daca este publicata sau nu.

Andreea si Alin Boncea

Am adus vorba despre carte, deoarece in timp de pandemie au deschis o editura, Dreams Publishing House. Editura de bloggeri, daca tinem cont ca si Andreea si Alin au experimentat bloggingul.

Andreea + Alin = Editura Dreams

Andreea si Alin sunt constienti de forta transformatoare a cartilor, de capacitatea lor de a schimba destine si de vibratia cuvantului scris. Motto-ul sintetizeaza aceste credinte:

„Lasă-ți vocea Sinelui să se manifeste liber! Scrie bine, crezi în tine!”

Mai intai au experimentat drumul anevoios necesar pentru publicarea unei carti. Apoi au decis ca prin editura Dreams sa netezeasca drumul celor care vor sa dea viata propriilor carti. In acest sens Dreams Publishing House va lansa un curs online pentru cei care doresc sa devina autori.

Pana atunci insa editura Dreams a implinit visurile catorva autori, iar cartile deja publicate le gasiti pe site-ul editurii.

Pentru iubitorii de lectura exista si un concurs, castigatorul sau castigatoarea alegandu-se cu o tableta chiar de Ziua Indragostitilor.

Concurs Dreams Publishing House

Si pentru va veni vorba de dragoste, azi am citit cu drag cartea Iubire si dincolo de viata, publicata de Dreams Publishing House. In doar 20 de pagini incape o poveste despre iubire si viata, care prinde pe oricine. Dar v-am spus deja prea multe despre carte.

Editura Dreams

Va mai spun doar ca poate fi cartea potrivita pentru cei iubesc lectura, dar nu se reapuca de citit din lipsa timpului. Sau un cadou ideal pentru cineva care nu citeste prea mult. Destinatarul va fi uimit cat de repede il prinde aceasta carte. Si n-o mai lasa din mana pana nu o termina. Iar senzatia cu care ramane dupa ce a citit-o este bonus 🙂

Spor cititor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.